Η Samsung συνεχίζει το troll στην Apple για το iPhone 12

0
17
Η Samsung συνεχίζει το Troll στην Apple για το IPhone 12


Με την κυκλοφορία του iPhone 12 και την αφαίρεση του φορτιστή, η Samsung δεν έχασε την ευκαιρία για λίγο troll στην Apple. Για όσους δε θυμούνται, το νέο πακέτο αγοράς των iPhone που θα κυκλοφορούν θα είναι μικρότερο, χωρίς όμως φορτιστή και ακουστικά, για εξοικονόμηση σημαντικών πόρων για το περιβάλλον.

Η Samsung λοιπόν δεν έχασε την ευκαιρία, ανεβάζοντας στη σελίδα της στο Facebook ένα troll post, στο οποίο έχει φωτογραφία έναν φορτιστή και αναγράφει “περιλαμβάνεται με το Galaxy”. Επίσης, στο post η εταιρεία αναφέρει πως προσφέρει την καλύτερη κάμερα, μπαταρία, επιδόσεις, μνήμη και ακόμα και 120Hz οθόνη. Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι τα iPhone 12 θα παραμείνουν στα 60Hz, με το 5G να είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους.

Όπως και να έχει, αν και αυτού του είδους τα troll έχουν πλάκα, μία αναδρομή στο παρελθόν πάντα είναι ενδιαφέρουσα. H Samsung είχε trollάρει την Apple παλαιότερα για το notch αλλά και την αφαίρεση της θύρας ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Το αποτέλεσμα είναι πως είδαμε συσκευές της εταιρείας με οπή για τη selfie κάμερα, ένα άλλου είδους notch με λίγα λόγια, ενώ από το Galaxy Note 10 ήρθε και η αφαίρεση της θύρας ακουστικών.

Επίσης, αν σας φαίνεται περίεργο γιατί η εταιρεία αναφέρει μόνο την έλλειψη φορτιστή και όχι των ακουστικών, τα Galaxy Note 20 που πωλούνται στην Αμερική δεν περιλαμβάνουν ακουστικά.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ