Μάθε τα πάντα για τα νέα Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Buds Pro και Smart Tag

0
122
Μάθε τα πάντα για τα νέα Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Buds Pro και Smart Tag

Μάθε τα πάντα για τα νέα Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Buds Pro και Smart Tag

Όπως περιμέναμε, η Samsung ανακοίνωσε τις νέες της ναυαρχίδες Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra, καθώς και τα αξεσουάρ Galaxy Buds Pro και Galaxy Smart Tag. Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τις 29 Ιανουαρίου, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα θα μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελίες, με τα αντίστοιχα δωράκια.

Samsung Galaxy S21

Το Samsung Galaxy S21 έρχεται με οθόνη 6,2 ιντσών τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X, με ανάλυση FHD+ (2400x1080p). Ο έξυπνος προσαρμοζόμενος ρυθμός ανανέωσης μπορεί αυτόματα να ρυθμίσει το ρυθμό ανανέωσης από 48Hz έως και 120Hz, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει εκείνη τη στιγμή η οθόνη. Πιο αναλυτικά για το Samsung Galaxy S21.

Samsung Galaxy S21+

Το δεύτερο και “μεσαίο” μοντέλο της νέας σειράς ακούει στο όνομα Samsung Galaxy S21+ και είναι ένα σκαλί πάνω από το S21, τουλάχιστον στην ποιότητα, αλλά μοιράζονται πολλά κοινά. Το μεσαίο μοντέλο έρχεται για όσους θέλουν τη μεγαλύτερη οθόνη, όμως δε θέλουν να φτάσουν στα χρήματα του Ultra, παρέχοντας μία ισορροπημένη μέση λύση. Πιο αναλυτικά για το Samsung Galaxy S21+.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας για το πρώτο εξάμηνο του 2021 θα είναι το Samsung Galaxy S21 Ultra, με σημαντικές διαφορές από τα δύο μικρότερα. Το νέο μοντέλο έρχεται με όλες τις αναβαθμίσεις των S21 και S21+, ενώ προσφέρει ακόμα καλύτερη οθόνη WQHD+ με 120Hz, υποστήριξη S Pen και έως και 16GB μνήμης RAM. Πιο αναλυτικά για το Samsung Galaxy S21 Ultra.

Samsung Galaxy Buds Pro και Smart Tag

Μαζί με τα smartphone της σειράς Galaxy S21 η Samsung παρουσίασε τα νέα TWS Galaxy Buds Pro αλλά και τα Galaxy Smart Tag. Οι δύο νέες συσκευές της εταιρείας έρχονται ως νέες προσθήκες στο οικοσύστημα που θέλει να δημιουργήσει, με τα καλύτερα TWS που έχουμε δει μέχρι σήμερα από τη Samsung αλλά και το έξυπνο tag για να μη χάνετε τίποτα σημαντικό. Πιο αναλυτικά για τα Galaxy Buds Pro και Smart Tag.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ