Νέος τηλεφακός της Xiaomi υπόσχεται άριστες επιδόσεις σε ζουμ και χαμηλό φωτισμό

0
21
Νέος τηλεφακός της Xiaomi υπόσχεται άριστες επιδόσεις σε ζουμ και χαμηλό φωτισμό

Νέος τηλεφακός της Xiaomi υπόσχεται άριστες επιδόσεις σε ζουμ και χαμηλό φωτισμό

Η Xiaomi παρουσίασε έναν εντυπωσιακό τηλεφακό, ο οποίος υπόσχεται άριστες επιδόσεις σε ζουμ, αλλά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η εταιρεία παρουσίασε το νέο φακό στη διάρκεια του Developer Conference στο Πεκίνο, o οποίος υπόσχεται να αλλάξει ότι ξέραμε για την κάμερα στα smartphone.

Αρχικά, ο νέος φακός μπορεί να συλλέξει έως και 300% περισσότερο φως σε σχέση με τους συμβατικούς αισθητήρες άλλων εταιρειών, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να απογειώσει τις νυχτερινές λήψεις. Επίσης, χάρη στο προηγμένο σύστημα σταθεροποίησης, η Xiaomi υπόσχεται όχι μόνο πιο σταθερές φωτογραφίες, αλλά και βελτίωση του sharpness κατά 20%.

Επίσης, ο φακός μπορεί να επεκτείνεται αυτόματα προς τα έξω, όπως βλέπουμε στις παραδοσιακές κάμερες, για να προσφέρει εκπληκτικές φωτογραφίες macro. Ο νέος τηλεφακός της Xiaomi μπορεί να αναιρέσει την ανάγκη για πολλαπλούς αισθητήρες στο μέλλον, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε πως η τεχνολογία είναι ήδη στο τελικό στάδιο δοκιμών και θα δούμε συσκευές που θα τον ενσωματώνουν πολύ σύντομα.

Ήδη έχουμε δει στο παρελθόν μία περίεργη πατέντα της εταιρείας, στην οποία ο τηλεφακός παρουσιάστηκε σε συσκευή με δύο οθόνες. Βέβαια, δε μπορούμε να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα δούμε τη νέα συσκευή της Xiaomi, αλλά μάλλον θα είναι σε κάποια flagship πρόταση με μεγάλη τιμή, όπως βλέπουμε όλα τα “πειραματικά” smartphones.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ