Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone; [Poll]

0
26
Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε Smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς. Κάθε χρόνο τα smartphone γίνονται όλο και μεγαλύτερα, με ελάχιστα μοντέλα κάτω από τις 6 ίντσες και ακόμα λιγότερα (αν υπάρχουν) κάτω από τις 5 ίντσες.

Το θέμα είναι ότι δε γνωρίζουμε αν όντως θέλουμε μεγαλύτερα smartphones ή απλά τα αγοράζουμε επειδή είναι μονόδρομος. Για παράδειγμα, το iPhone SE των 4,7 ιντσών ήταν ένα άκρως επιτυχημένο μοντέλο για την Apple, ενώ το ίδιο είδαμε και για το Pixel 3a των 5,6 ιντσών.

Από την άλλη δε μπορούμε να καταλάβουμε αν όντως ήταν επιτυχημένα λόγω τιμής ή λόγο μεγέθους οθόνης, καθώς αντίστοιχες ναυαρχίδες όπως το iPhone 12 mini και το Xperia 5 II δεν κατάφεραν να πείσουν το αγοραστικό κοινό.

Οπότε, η ερώτηση για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι: ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς; Θέλετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη για να βλέπετε πιο πλούσιο το περιεχόμενο, ή μικρότερο για να μπορείτε να το χειρίζεστε εύκολα με το ένα χέρι; Απαντήστε στο poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Loading ... Loading …

Σημειώσεις: Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Μπορείτε να επιλέξετε μια μόνο απάντηση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ