Σήμα δωρεάν στάθμευσης ηλεκτρικού οχήματος στο κέντρο της πόλης

0
28
Σήμα δωρεάν στάθμευσης ηλεκτρικού οχήματος στο κέντρο της πόλης

MINI Electric 2019

electric-vehicles.services.gov.gr – Σήμα δωρεάν στάθμευσης ηλεκτρικού οχήματος, η νέα εφαρμογή του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Μεταφορών.

Οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων θα έχουν τη δυνατότητα από την 1η Ιανουαρίου 2021 να εκδίδουν ένα ειδικό σήμα απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής τελών στάθμευσης στα κέντρα των πόλεων. Η δωρεάν στάθμευση για τα ηλεκτρικά οχήματα σε θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης των δήμων για την περίοδο 1.1.2021-31.12.2022, αποτελεί κίνητρο για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

Ενδιαφέρει επίσης: myCAR Online πλατφόρμα για την ψηφιακή κατάθεση πινακίδων αυτοκινήτου mycar.aade.gov.gr

Σήμα δωρεάν στάθμευσης ηλεκτροκίνητου οχήματος

Μπορείτε να εκδώστε ηλεκτρονικά σήμα δωρεάν στάθμευσης για το ηλεκτροκίνητο όχημα σας ή να ελέγξτε την εγκυρότητά του.

Το σήμα δικαιούνται όσοι έχουν αμιγώς ηλεκτρικά οχημάτα ή ηλεκτρικά υβριδικά οχημάτα εξωτερικής φόρτισης με εκπομπές ρύπων έως 50 γρ. CO2/χλμ.

  • Για την έκδοση θα χρειαστείτε, τους κωδικούς πρόσβασης στο TaxisNet για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.
  • Για τον έλεγχο εγκυρότητας θα χρειαστείτε είτε τον σύνδεσμο επιβεβαίωσης της προσωρινής άδειας, είτε τον κωδικό επιβεβαίωσης, είτε το QR code
  • Τοποθετείστε το ειδικό σήμα που θα εκτυπώσετε σε εμφανές μέρος του οχήματος.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ