Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο νέο Mac με Apple M1 Silicon; [Poll]

0
19
Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο νέο Mac με Apple M1 Silicon; [Poll]

Στο Poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε πως σας φάνηκαν τα νέα Mac με Apple M1 Silicon και αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο. Για όσους δε γνωρίζου, η Apple παρουσίασε το πρώτο της SoC για υπολογιστές, το οποίο είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 5nm και υπόσχεται να προσφέρει δραματική αύξηση στη διάρκεια μπαταρίας αλλά και αύξηση στις επιδόσεις των Mac.

Στην παρουσίαση του Apple M1 Silicon είδαμε τρεις νέες συσκευές. Η πρώτη είναι ένα νέο MacBook Air, το οποίο χωρίς fan υπόσχεται να προσφέρει επιδόσεις… Pro. Το MacBookPro 13 είναι η κορυφαία πρόταση της εταιρείας, ενώ το Mac Mini επιστρέφει μετά από δύο χρόνια. Όμως, αν και η εταιρεία έδειξε κάποια διαγράμματα δε γνωρίζουμε ακριβώς πως θα συμπεριφέρονται τα νέα συστήματα, καθώς η εμπειρία μας με ARM στα Windows δεν είναι και η καλύτερη.

Οπότε, όπως είπαμε η ερώτηση είναι: σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο νέο Mac με Apple M1 Silicon; Αν και, τι είναι αυτό που σας κέρδισε στις νέες προτάσεις; Αν όχι, ποιος είναι ο λόγος που σας αποθαρρύνει για να προχωρήσετε στην αγορά; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Loading ... Loading …

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ