Στο The Cure mode του Plague Inc. σώζεις την ανθρωπότητα από έναν ιό

0
39
Στο The Cure Mode του Plague Inc

Η έξαρση του κορονοϊού στην Κίνα είχε ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των πωλήσεων του παιχνιδιού Plague Inc. Φαίνεται ότι οι παίκτες ενδιαφέρθηκαν ξαφνικά για ένα παιχνίδι στο οποίο εξαπολύεις έναν ιό με σκοπό να εξαφανίσεις τον ανθρώπινο πληθυσμό. Παράλληλα, η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο mode που ονομάζει “The Cure” και απαιτεί από τους παίκτες να αποτρέψουν τον αφανισμό της ανθρωπότητας από έναν ιό.

Πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι

Το Plague Inc. είναι ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια στον κόσμο, αλλά εξαιτίας του περιεχομένου του συχνά το συνδέουν με τις επιδημίες που προκύπτουν. Όπως ήταν λογικό, ο κορονοϊός έγινε η αφορμή το παιχνίδι να αποκτήσει ακόμα περισσότερους παίκτες.

Θέλοντας να ισορροπήσει τα πράγματα και να υπενθυμίσει στους χρήστες ότι ο κορονοϊός και κάθε επιδημία δεν είναι κάτι αστείο, ούτε κομμάτι ενός παιχνιδιού στρατηγικής, η εταιρεία πίσω από το Plague Inc. είχε εκδώσει ένα ιδιαίτερο δελτίο τύπου.

Στόχος η διάσωση της ανθρωπότητας

Τώρα, η Ndemic Creations, δημιουργός του παιχνιδιού, επέτρεψε κυκλοφορώντας το mode “The Cure”, το οποίο είχε κάνει tease πριν αρκετούς μήνες. To mode είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε iOS και Android συσκευές, ενώ η εταιρεία υπόσχεται ότι θα το κυκλοφορήσει σύντομα στις εκδόσεις του παιχνιδιού για PC και κονσόλες.

Plague Inc. The Cure Mode for iOS and Android

Στο νέο mode του Plague Inc. οι παίκτες προσπαθούν να διαχειριστούν την εξάπλωση του ιού λαμβάνοντας ποικίλα μέτρα, όπως η καραντίνα, το κλείσιμο καταστημάτων και υπηρεσιών, και τα λοιπά. Επιπλέον, ενισχύουν το σύστημα υγείας και ψάχνουν να βρουν θεραπεία.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα mode του παιχνιδιού, στα οποία ο παίκτης προσπαθεί να αφανίσει την ανθρωπότητα πριν οι επιστήμονες βρουν θεραπεία, στο The Cure παλεύει να βρει θεραπεία πριν ο ιός σκοτώσει όλους τους ανθρώπους.

Plague Inc. The Cure Mode for iOS and Android

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ανάπτυξη του mode συμμετείχαν ο ΠΟΥ και άλλοι οργανισμοί υγείας. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν το νέο mode σε όλους τους παίκτες, μέχρις ότου ο κορονοϊός τεθεί υπό έλεγχο. Από εκεί και έπειτα, δεν γνωρίζουμε αν θα το παρέχει επί πληρωμή και ποια θα είναι η τιμή του.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ