Τα 3 καλύτερα Cases για το νέο σου Samsung Galaxy S21 Ultra

0
19
Τα 3 καλύτερα Cases για το νέο σου Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra Techblog

Tο Samsung Galaxy S21 Ultra είναι σαφώς ένα από τα πια δυνατά smartphones αυτή την περίοδο. Είναι το μεγαλύτερο, ταχύτερο και καλύτερα εξοπλισμένο Galaxy που μπορείτε να αγοράσετε. Εάν πρόκειται να επενδύσετε σε ένα τόσο δυνατό εργαλείο, τότε λογικό είναι να θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προστατεύσετε την επένδυση σας.

Ακολουθεί μια επιλογή από τις 3 πιο ανθεκτικές θήκες για το Samsung Galaxy S21 Ultra.

Spigen Tough Armor

Η θήκη Tough Armor είναι η πιο σκληροτράχηλη επιλογή που προσφέρει η Spigen. Ενσωματώνει αφρό απορρόφησης κρούσης που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το τηλέφωνό σας ασφαλές ακόμη και από τις δυσάρεστες διαρροές. Τα υπερυψωμένα άκρα του προσθέτουν την απαραίτητη προστασία στην οθόνη S21 από άκρη σε άκρη και εξελιγμένη σειρά φωτογραφικών μηχανών. Παρά το μονωμένο κέλυφος, η θήκη Tough Armor παραμένει κομψή καθιστώντας τη ιδανική τόσο για τους λάτρεις της προστασίας όσο και για τους λάτρεις του στυλ.

Foluu Aluminium Metal Shockproof

Αν ψάχνετε για μια θήκη τηλεφώνου που είναι τόσο μοναδική όσο το Galaxy S21 Ultra, τότε μην ψάχνετε περισσότερο από τη θήκη Aluminium Metal Shockproof της Foluu. Μια ιδιαίτερη σχεδόν άφθαρτη θήκη που θα μετετρέψει το κινητό σας σε “Iron Man”, εντάξει αστιευόμαστε. Το καλύτερο είναι ότι παρόλο που σχεδόν το σύνολο της θήκης είναι από μέταλλο δεν θα εμποδίσει τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης του κινητού σας.

SPECK Presidio2 GRIP

Η Presidio2 GRIP της SPECK είναι μια θήκη προστασίας που έχει επενδυθεί στην περίμετρο με κάψουλες αέρα ώστε κατά την πτώση να λειτουργούν σαν ένα μαξιλάρι αέρα, ακριβώς όπως ένας αερόσακος. Έχει αντιμικροβιακή επένδυση από το Microban που προσφέρει μείωση κατά 99% στα βακτήρια που προκαλούν λεκέδες και μυρωδιές στη θήκη, δημιουργώντας μια καθαρότερη επιφάνεια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ