Τα Oppo smartphones έρχονται επίσημα στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

0
13
Τα Oppo Smartphones έρχονται επίσημα στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

OPPO LOGO 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog τα smartphones της Oppo θα ξεκινήσουν να διατίθενται στην Ελλάδα επίσημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η Oppo έχει αποφασίσει να συμπεριλάβει τη χώρα μας ανάμεσα σε αυτές μέσα από τις οποίες θέλει να επεκταθεί στην Ευρώπη και η αρχή αναμένεται να γίνει σύντομα με τα πρώτα μοντέλα να αναμένονται σύντομα.

Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και προέρχονται από καλά ενημερωμένη πηγή που αναφέρει ότι η Oppo έχει ήδη προσλάβει γνωστά και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς για να ξεκινήσει δυνατά στην ελληνική αγορά με προσιτά smartphones αλλά και ισχυρά flagship μοντέλα.

OPPO Reno4 Pro 5G

Χαρακτηριστικά είναι τα φρεσκο-ανακοινωμένα Oppo Reno 5 και Reno Pro με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1000+ 5G, οθόνη 90Hz, τετραπλή κάμερα και γρήγορη φόρτιση 65W αλλά και το πανίσχυρο flagship Find X3 Pro το οποίο ακόμα αναμένεται.

Ένα από τα πιο οικονομικά μοντέλα της εταιρείας είναι το Oppo A33 και ενδιαφερον έχει το Oppo Reno 4 Pro 5G ενώ σε επίπεδο τεχνολογικής υπεροχής η Oppo ξεχωρίζει με τη ταχύτατη φόρτιση 125W που έχει στα σκαριά.

Τα Oppo smartphones ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το ξεχωριστό σχεδιασμό που δεν αφήνει κανένα από τα τηλέφωνα της εταιρείας να περάσει απαρατήρητο. To UI Color OS που χρησιμοποιεί στα τηλέφωνα της βασίζεται στο Android και διακρίνεται για την σημαντική υπεροχή σε ταχύτητα, ασφάλεια, παραγωγικότητα και δυνατότητες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ