Τι καιρό θα κάνει; 5 δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

0
31
Τι καιρό θα κάνει; 5 δωρεάν εφαρμογές για Android και IOS

Με τον καιρό να αλλάζει καθημερινά, σήμερα θα δούμε 5 δωρεάν εφαρμογές πρόγνωσης καιρού για Android και iOS ώστε να μην πιαστείτε απροετοίμαστοι. Οι εφαρμογές που θα δούμε είναι εντελώς δωρεάν, με κάποιες να έχουν διαφημίσεις εντός ή να προσφέρουν πακέτα αγοράς ή συνδρομών. Πάμε να δούμε τις δικές μας προτάσεις.

The Weather Channel

Android, iOS

Αν δε θέλετε τα όμορφα γραφικά και τις τρελές πληροφορίες του AccuWeather, η εφαρμογή The Weather Channel προσφέρει την πιο απλή αρχική, με αναγραφή της θερμοκρασίας και της αισθητής θερμοκρασίας στο πάνω μέρος, μαζί με την πρόβλεψη για την ημέρα από κάτω. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν προσφέρει και επιπλέον πληροφορίες, όπως ανέμους, υγρασία, ακόμα και δείκτη UV, όμως είναι η πιο απλή και εύκολη εφαρμογή που μπορείτε να βρείτε.

Καιρός & ραντάρ

Android, iOS

Η εφαρμογή Καιρός & ραντάρ προσφέρει πρόγνωση καιρού ανά ώρα ή ημέρα, προειδοποιήσεις κακοκαιρίας αλλά και πρόβλεψη για τις τάσεις του καιρού τις επόμενες 14 ημέρες. Επιπλέον, προσφέρει “live” ενημέρωση με φωτογραφίες, ενώ μπορείτε να ανεβάσετε και εσείς τις φωτογραφίες σας για να ενημερώνετε άλλους χρήστες για τον καιρό.

AccuWeather

Android, iOS

H σίγουρη λύση για πολλούς χρήστες εδώ και χρόνια, το AccuWeather αναφέρει πληροφορίες όπως αισθητή θερμοκρασία, πληροφορίες για τον άνεμο, γνωστοποιήσεις κακοκαιρίας αλλά και υγρασία. Μαζί, μπορείτε να δείτε τι ώρες ακριβώς πραγματοποιούνται η ανατολή ή η δύση του ηλίου, με ελάχιστες διαφημίσεις εντός της δωρεάν εφαρμογής.

Καιρός Yahoo

Android, iOS

Τι πιο απλό από το να μπαίνετε στην εφαρμογή, να έχετε ένα όμορφο background του ουρανού στο σημείο που θέλετε εκείνη την ώρα και να έχετε απευθείας ενημέρωση. H εφαρμογή του Yahoo για τον καιρό κάνει ακριβώς αυτό, ενώ μπορείτε να βάλετε όσες πόλεις θέλετε για άμεση ενημέρωση. Επιπλέον, προσφέρει ενημέρωση για ανέμους και πίεση, όπως επίσης και βροχή, όσα μπροστά από ένα όμορφο blurred background.

WeatherBug

Android, iOS

Μία πολύ έξυπνη εφαρμογή για τον καιρό με αναλυτικές πληροφορίες είναι το WeatherBug. Η εφαρμογή ανανεώνεται συνεχώς για να σας παρουσιάζει live όλες τις αλλαγές που υπάρχουν. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε προβλέψεις κακοκαιρίας, κεραυνών ή… ανεμοστρόβιλων, αν και αυτό στην Ελλάδα ίσως δε μας χρειάζεται. Αν και έχει έγκυρες προβλέψεις και ίσως τις πιο γρήγορες ειδοποιήσεις, δυστυχώς η εφαρμογή δεν υποστηρίζει ελληνικά.

Αυτές ήταν οι δικές μας επιλογές για 5 δωρεάν εφαρμογές για τον καιρό. Πείτε μας στα σχόλια εσείς ποια χρησιμοποιείτε και αν μας… ξέφυγε κάποια καλή εφαρμογή.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ