Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα smartphone [Αποτελέσματα Poll]

0
19
Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα Smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone και σας έχουμε τα αποτελέσματα. Από τους συνολικά 1.641 αναγνώστες που ψήφισαν, το 37%, δηλαδή 611 άτομα ψήφισαν πως το ιδανικό μέγεθος οθόνης είναι από 6.1″ έως 6.4″.

Στη δεύτερη θέση με 26% βλέπουμε πως οι χρήστες θέλουν smartphone με οθόνη άνω των 6.5″, ενώ στην τρίτη θέση βλέπουμε την επιλογή από 5.6″ έως 6″ με 22%. Με μεγάλη διαφορά έχουμε τις τελευταίες σας απαντήσεις, με την μόλις 11% των αναγνωστών να θέλουν οθόνη από 5.1″ έως 5.5″, ενώ 57 αναγνώστες προτιμούν τις πιο compact προτάσεις από 4.1″ έως 5″.

Στην τελευταία θέση έχουμε όσους θέλουν όσο το δυνατόν μικρότερη οθόνη, δηλαδή κάτω από 4 ίντσες (9 αναγνώστες), αν και πλέον δεν υπάρχει κάποια επιλογή στην αγορά που να προσφέρει τόσο μικρό μέγεθος.

Από 6.1" έως 6.4" θεωρείτε είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone Αποτελέσματα Poll]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ