Το πρώτο teaser της σειράς Galaxy S21 με μία αναδρομή στο παρελθόν

0
33
Το πρώτο Teaser της σειράς Galaxy S21 με μία αναδρομή στο παρελθόν


Μέσω YouTube η Samsung μας φέρνει το πρώτο teaser για τη σειρά Galaxy S21, με μία αναδρομή στο παρελθόν. Το μικρό βίντεο, με τίτλο “A new Galaxy awaits”, παρουσιάζει μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα την ιστορία της σειράς Galaxy S, δείχνοντας τις σχεδιαστικές αλλαγές που έγιναν.

Στο τέλος βέβαια, η Samsung υπερτονίζει τον αριθμό 21 από το 2021, δηλαδή το επερχόμενο έτος, επιβεβαιώνοντας έμμεσα την ονομασία Galaxy S21 της νέας σειράς. Το τονίζουμε γιατί υπήρξαν και φήμες ότι η εταιρεία θα προχωρήσει με το όνομα Galaxy S30, όμως τελικά θα συνεχίσει τη σειρά βάση και του έτους του οποίου κυκλοφορεί η κάθε συσκευή.

Το πρώτο teaser της σειράς Galaxy S21 με μία αναδρομή στο παρελθόν

Το teaser βρέθηκε στο κανάλι της Samsung Αμερικής και είναι μη καταχωρισμένο. Δυστυχώς δε μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη σειρά, όμως ήδη γνωρίζουμε τα πάντα για τα Galaxy S21, οπότε περιμένουμε να δούμε τις μικρές εκπλήξεις που ίσως μας ετοιμάζει η εταιρεία.

Μην ξεχνάμε ότι η σειρά Galaxy S21, η οποία αποτελείται από 3 μοντέλα, αναμένεται να ανακοινωθεί στις 14 Ιανουαρίου 2021.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ