Φήμες για επιστροφή της σειράς Xperia Compact από τη Sony

0
11
Φήμες για επιστροφή της σειράς Xperia Compact από τη Sony

Φήμες για επιστροφή της σειράς Xperia Compact από τη Sony

Αν και αγαπήθηκε από πολλούς, η σειρά Xperia Compact έχει σταματήσει εδώ και καιρό από τη Sony, όμως φήμες μιλούν για επιστροφή το 2021. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική ιστοσελίδα AndroidNext μας φέρνει μερικές πληροφορίες, οι οποίες προς το παρόν παραμένουν στη σφαίρα της φήμης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Sony εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει νέα σειρά Xperia Compact, με το πρώτο μοντέλο να έρχεται το πρώτο εξάμηνο του 2021. Το νέο μοντέλο θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών. Όμως, θα μοιράζεται αρκετές ομοιότητες με κάποιο μεγαλύτερο μοντέλο, δηλαδή σε κάμερα και οθόνη. Η βασική διαφορά του Compact μοντέλου θα είναι στον επεξεργαστή, όπου θα δούμε τον Snapdragon 775G.

Πάντως, ίσως δούμε αρκετές εταιρείες να προσφέρουν αντίστοιχες προτάσεις από το 2021. Τα iPhone SE και iPhone 12 mini απέδειξαν ότι ο κόσμος θέλει πιο compact προτάσεις, ενώ εδώ και χρόνια οι φίλοι της Sony ζητούν μία μικρότερη Xperia πρόταση. Βέβαια, έχουμε ακούσει στο παρελθόν αντίστοιχες φήμες, οπότε απλά περιμένουμε να δούμε αν όντως θα γίνει κάτι τέτοιο.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ