Τι συνδέει τη Rihanna με την Hailey Bieber;

0
2

Όχι, η Hailey Bieber δεν θα γίνει νονά του δεύτερου παιδιού της Rihanna, ούτε η Rihanna πήρε την Hailey Bieber τηλέφωνο να της πει να μην δίνει σημασία στους haters και τους 1.5 εκατομμύριο ακόλουθους που έχασε μετά την υποτιθέμενη αναζωπύρωση της κόντρα της με την Selena Gomez, πρώην κορίτσι του συζύγου της Justin Bieber (αν, και θα θέλαμε). Οι δύο γυναίκες συνδέθηκαν επειδή αγάπησαν το ίδιο t-shirt, που δεν είναι άλλο από το rugby top της Loewe από τη 2023 Resort συλλογή του brand.

Την επόμενη μέρα του πάρτι του Vanity Fair το μοντέλο βγήκε για μια χαλαρή βόλτα με τον σύζυγό της. Η Hailey Bieber συνδύασε το ριγέ t-shirt με ένα oversized δερμάτινο bomber, που έχει γίνει πλέον το signature πανωφόρι της, ένα φαρδύ, χαμηλοκάβαλο τζιν, καουμπόικες μπότες και την τσάντα Wander Matelassé της Miu Miu. Ολοκλήρωσε το look με το αγαπημένο της ζευγάρι σκούρα γυαλιά ηλίου Saint Laurent (σου το είχαμε πει ήδη ότι είναι η νέα της εμμονή) και σκουλαρίκια κρίκους.

i_ Hailey_Bieber_me_rige_tshirt_loewe

Φωτογραφία: TheCelebrityFinder / SplashNews.com

Δύο ημέρες αργότερα, η Rihanna βγήκε με τον αγαπημένο της, A$AP Rocky, φορώντας το ίδιο t-shirt, συνδυασμένο με παρόμοιο τρόπο. Η μοναδική διαφορά; Το καλύτερο αξεσουάρ της Rihanna είναι το baby bump της – και δεν το λέμε μονάχα επειδή όπως φαίνεται η αυτοκράτηρα του beauty industry και τραγουδίστρια είναι ευτυχισμένη που θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, αλλά επειδή ήδη από την πρώτη της εγκυμοσύνη, με τα looks της έχει αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζονταν μέχρι σήμερα στιλιστικά μία έγκυος γυναίκα-.

i_rihanna_me_rige_t_shirt_loewe

Φωτογραφία TheCelebrityFinder / SplashNews.com

H Rihanna λοιπόν, μετέτρεψε το Loewe t-shirt της σε crop top, μαζεύοντάς το κάτω από το στήθος και το συνδύασε με ένα μίνι clutch Louis Vuitton. Κατά τα άλλα, η 35χρονη στάρ ακολούθησε τα βήματα της Hailey Bieber φορώντας επίσης oversized, χαμηλοκάβαλο τζιν/

Τι κρατάμε από αυτή την ενδυματολογική σύμπτωση μεταξύ της Rhianna και της Hailey Bieber; Ότι τα ρούχα για τη μητρότητα είναι σε μεγάλο βαθμό ένας μύθος και οκ, ότι θα θέλαμε κι εμείς αυτό το rugby top της Loewe!

LOEWE_RUGBY_POLO_TSHIRT

Ακόμα όμως κι αν δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε επειδή δεν ανταποκρίνεται στο budget μας, ο τρόπος που το έχουν συνδυάσει οι δύο αγαπημένες celebrities είναι κάτι παραπάνω από προσιτός για κοπιάρισμα.

Κεντρική φωτογραφία: Courtesy of Botega Venetta

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ