Άνοιξε το τουριστικό πρακτορείο και το μετέτρεψε σε χαρτοπαικτική λέσχη

Εν μέσω lockdown ένας ιδιοκτήτης τουριστικού πρακτορείου όχι μόνο άνοιξε την επιχείρησή του, αλλά την μετέτρεψε και σε… χαρτοπαικτική λέσχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, κατά τους χθεσινούς ελέγχους που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων για τον κορoνοϊό εντόπισε στο Ρέθυμνο ανοιχτό το τουριστικό πρακτορείο. Όταν οι άνδρες της αστυνομίας μπήκαν μέσα στο κατάστημα είδαν τον ιδιοκτήτη μαζί με μία παρέα 6 ατόμων να παίζουν παράνομα χαρτιά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2.985 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού και δύο τράπουλες. Οι Aρχές επέβαλαν και στους 6 πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, ύψους 300 ευρώ έκαστος, ενώ στον ιδιοκτήτη του «έκοψαν» πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Παράλληλα, συνέλαβαν και τους 7 για συμμετοχή σε παράνομα παίγνια.

Δύο ακόμα επιχειρήσεις εντοπίστηκαν να είναι ανοιχτές εν μέσω lockdown. Πρόκειται για ένα κατάστημα που πουλά χαλιά στα Χανιά με τις αρχές να βεβαιώνουν πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη.

Παράλληλα, στο Ηράκλειο ένα κατάστημα προϊόντων που ήδη την Κυριακή του είχε βεβαιωθεί πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ ξανάνοιξε με αποτέλεσμα να του «κοπεί» νέο πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ!

Πηγή