Λιμεναρχείο Βόλου

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου με τον απερχόμενο Λιμενάρχη κ. Κανάλη να ευχαριστεί τους μέχρι χθες συναδέλφους του για το καλό κλίμα συνεργασίας.

«Σε αυτά τα 5 χρόνια αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις και γίναμε μια οικογένεια. Στο έργο σας δείξατε ήθος, υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματικότητα. Δεν διστάσετε ποτέ, ακόμα και όταν τα μέσα που διατέθηκαν ήταν πενιχρά, να αντιμετωπίστε κάθε πρόκληση», ανέφερε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε καλή δύναμη στον νέο Λιμενάρχη Χρήστο Κανάκη.

Ο κ. Κανάκης, από την πλευρά του, δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα γνώριμο περιβάλλον. «Με τους συναδέλφους μας ενώνουν κοινές σκέψεις, βαθιά πίστη και αφοσίωση στο καθήκον», σημείωσε και πρόσθεσε ότι οι αντικειμενικές δυσκολίες δεν πρέπει να αποτελέσουν λόγο για τη μη εκτέλεση του καθήκοντος.
Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι ο λιμένας Βόλου είναι ο τρίτος σημαντικότερος στην χώρα και το Λιμεναρχείο Βόλου εκτείνεται έως τον νομό Λάρισας. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε την συνεργασία των αστυνομικών αρχών, της πυροσβεστικής, των στρατιωτικών αρχών και των εθελοντικών ομάδων.

 
Σημαντική χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο απερχόμενος διοικητής της 4ης περιφερειακής διοίκησης κ. Τσελίκης καθώς αφορά τις καριέρες των Μ.Κανάλη και Χρ.Κανάκη.  Πρόσθεσε ακόμη πως είναι συγκινημένος γιατί διατηρεί φιλικές σχέσεις και με τους δύο.

  

Με θερμά λόγια μίλησαν για τον απερχόμενο Λιμενάρχη ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Θεσσαλίας Γ. Τόλιας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Χρ. Μαρκογιαννάκης. ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Χ. Πόζογλου, αλλά και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ενώ εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι η συνεργασία και με τον νέο Λιμενάρχη θα έχει το ίδιο θετικά αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι στην τελετή παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Θρ. Σταυριδόπουλος. «Τιμώ αυτά τα δύο στελέχη, όχι μόνο για τις γνώσεις και την εμπειρία, αλλά για τον τρόπο που βγάζουν αυτό το πράγμα προς τα έξω», σημείωσε και πρόσθεσε για τον απερχόμενο Λιμενάρχη: «Ο Μανώλης ήξερε να προσφέρει. Ο ΟΛΒ μαζί με τον Μανώλη δούλεψε αρμονικά. Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία».

e-thessalia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ