Ανακοίνωση του Ρήγα για τα κρούσματα Covid 19 και την αναβολή με Πύρασο

Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ρήγα Φεραίου και ενημερώνει τόσο για την αναβολή του αυριανού αγώνα με τον Πύρασο για τη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ, καθώς και ότι τελικά τα θετικά κρούσματα σε παίκτες του ανέρχονται σε εφτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρήγα έχει ως εξής:
«Η διοίκηση του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά επτά (7) ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε από τους σχετικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
Η διοίκηση, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς (ΕΠΣΘ & ΕΟΔΥ), ενώ την Τετάρτη, 6/10/2021 πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου.
Τα Επτά (7) μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί απέχουν από τις προπονήσεις, αφού έχουν τεθεί σε καραντίνα, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Η κατάστασή τους θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.
Τα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Υγείας του ΕΟΔΥ.
Οι προπονήσεις παραμένουν σε αναστολή μέχρι και την Τρίτη 12/10/2021, όπου και θα πραγματοποιηθεί εκ νέου προληπτικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών.
Τέλος, ύστερα από απόφαση της ΕΠΣΘ, η οποία λήφθηκε βάσει των όσων προβλέπουν οι υγειονομικές διατάξεις, η ομάδα μας δεν μπορεί να δώσει το εκτός έδρας ματς με τον Πύρασο, την ερχόμενη Κυριακή και ο αγώνας αναβάλλεται. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να αναβληθεί και το παιχνίδι με τους Μυρμιδόνες, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 17/10/2021, κάτι που θα αποφασίσει η ΕΠΣΘ, αφού εκτιμήσει την εξέλιξη της κατάστασης την ερχόμενη εβδομάδα.
Η διοίκηση εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη τη και να έχουν γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους και την καθημερινότητα».

Πηγή