Ανόρθωσις Βόλου: Προώθηση για τους Ακριβόπουλο και Τζούμα

Στο αντρικό τμήμα της Ανόρθωσης θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι νεαροί Νίκος Ακριβόπουλος και Παναγιώτης Τζούμας, με τους δύο αθλητές να προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.   

Ο Νίκος Ακριβόπουλος αγωνίζεται στη θέση 1, έχει ύψος 1.82, είναι 17 χρονών και σύμφωνα με την ομάδα του διακρίνεται για τα οργανωτικά του προσόντα, την καλή τεχνική του κατάρτιση και το «μυαλωμένο» του παιχνίδι παρά το νεαρό της ηλικία του. Από πέρυσι, ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην ομάδα του στο παιδικό πρωτάθλημα ενώ το ίδιο κατάφερε και στο εφηβικό πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δυο χρόνια μεγαλύτερους αθλητές. 

Ο Παναγιώτης Τζούμας αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, έχει ύψος 1.85, είναι 16 χρονών και διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα καθώς και για την καλή του τεχνική κατάρτιση. 

 «Τόσο ο Νικόλας όσο και ο Παναγιώτης δείχνουν τον δρόμο και στους άλλους αθλητές της ακαδημίας που δίνεται μεγάλο βάρος και ήδη κάποιοι αθλητές από τις ακαδημίες επανδρώνουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου που μετρά δυο συνεχόμενες ανόδους από Β’ και Α2’ ΕΣΚΑΘ, ενώ το ίδιο αποσκοπεί να πράξει και φέτος που θα αγωνίζεται στην μεγαλύτερη τη τάξει τοπική κατηγορία» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου. 

Πηγή