Απίθανο τροχαίο! Bγήκε από την άμορφη μάζα μόνο με γρατζουνιές!

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, κοιτώντας τις εικόνες, η γυναίκα οδηγός αυτού του αυτοκινήτου βγήκε μόνη της από τα συντρίμμια με πολύ ελαφρά τραύματα!

Το ατύχημα έγινε στις 16 του μήνα στο Mount Vernon, βόρεια του Seattle στην πολιτεία της Ουάσιγκτον. Το Nissan Altima της 46χρονης οδηγού χτυπήθηκε από πίσω από μια νταλίκα που δεν πρόλαβε να φρενάρει. Όμως εμπρός από το Nissan υπήρχε άλλο ένα φορτηγό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της 46χρονης να εγκλωβιστεί ανάμεσά τους, ενώ από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης όλο το πίσω μέρος του Altima «διπλώθηκε» πάνω από τις εμπρός θέσεις.Η γυναίκα παρέμεινε εγκλωβισμένη αλλά ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε γερανός και μόλις ανασήκωσε τη νταλίκα η 46χρονη βγήκε μόνη της από τα συντρίμμια παραπονούμενη για ελαφρύ πόνο στο κεφάλι και στα πλευρά.

Ο αστυνόμος, Rocky Oliphant, που έφτασε στο σημείο μαζί με ασθενοφόρο και άλλες δυνάμεις που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό, τράβηξε φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στο Twitter σημειώνοντας πως δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο εδώ και 14 χρόνια που είναι στη δουλειά. Πραγματικά πάντως η 46χρονη πρέπει να είναι η πιο τυχερή γυναίκα της χρονιάς και όχι μόνο…

Πηγή: https://www.drive.gr/

Πηγή