Για τα μάτια μιας γυναίκας το φονικό στο Βόλο;

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας αλλά και οι καταθέσεις μαρτύρων για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 41χρονου Α.Π. ιδιοκτήτη μάντρα οικοδομικών υλικών στο Βόλο, ο οποίος δέχθηκε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι με τούβλο και μαχαιριές, από έναν 34χρονο.

Το κίνητρο του φόνου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού οι εμπλεκόμενοι στο φονικό φέρεται ότι έχουν απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία και τις διωκτικές αρχές,  για υποθέσεις χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών. Κατά μια άλλη πληροφορία και σύμφωνα με όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, φίλος της οικογένειας που επισκέφθηκε το θύμα,  το κίνητρο αφορά την νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός βρέφους, που συζούσε με έναν από τους αδελφούς που κατοικούσαν στον σπίτι που επισκέφθηκε το θύμα. Ο φίλος της οικογένειας που μίλησε με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα, υποστήριξε ότι και μια ημέρα πριν το φονικό είχαν επισκεφθεί το σπίτι, το θύμα και ένα δεύτερο άτομο, ζητώντας από την νεαρή γυναίκα να επιστρέψει στην παλιά σχέση και μάλιστα με απειλές και μεγάλη έντασή.

Καβγάς και φωνές επικράτησαν και λίγη ώρα πριν τη δολοφονία και σύμφωνα με μια περίοικο, οι φωνές που έφταναν μέχρι το σπίτι της ήταν τόσο έντονες που άκουσε να προειδοποιείται το θύμα να φύγει για να μην τον σκοτώσουν.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το θύμα με έναν φίλο του επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα, γύρω στις 5.30, το σπίτι της οδού Αλέξανδρου Μελά 4, στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου και στο ύψος με την οδό Ιωλκού, στο οποίο διένεμαν η μητέρα και οι δυο γιοί της, καθώς και μια νεαρή γυναίκα, η οποία έχει ένα παιδάκι, λίγων μηνών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο επισκέπτες διαπληκτίστηκαν με  τα δυο αδέλφια και την νεαρή γυναίκα στην αυλή του σπιτιού και οι φωνές ήταν τόσο δυνατές και η ένταση τέτοια που η μάνα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι βγήκε να δει τι συμβαίνει και είδε το θύμα σε λίμνη αίματος, κατακρεουργημένο. Εικάζεται ότι το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για βοήθεια από κάποιο από τα μέλη του τραγικού σπιτικού, αλλά μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ η νεαρή γυναίκα και τα δυο αδέλφια πήραν το κατακρεουργημένο σώμα και το μετέφεραν στο διπλανό παρτέρι πρασίνου, ενώ έπλεναν με λάστιχο ποτίσματος τα αίματα που είχαν γεμίσει την αυλή.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ για το θύμα ήταν ήδη αργά, αφού δεν είναι καρδιακό παλμό.

Πηγή