Διαμάχη Ολυμπιακού Βόλου και Ντα Κάμπο για οφειλές και… πλαστογραφία!

Προσφυγή του Αργεντίνου-Με μηνύσεις απαντούν οι «ερυθρόλευκοι»

Προσφυγή κατά του Ολυμπιακού Βόλου έχει καταθέσει όπως φαίνεται ο πρώην (προφανώς) ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ερνάν Ντα Κάμπο, με την εκδίκαση της υπόθεσης να γίνεται χθες Δευτέρα, και σύμφωνα με δημοσιεύματα η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται ότι ουδέποτε εξοφλήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» προτού καταλήξει στον Απόλλωνα Λάρισας δανεικός, ούτε ότι υπέγραψε κάποιο σχετικό έγγραφο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παίκτης αρνήθηκε ότι υπέγραψε και μάλιστα στο ΚΕΠ Λάρισας το έγγραφο που παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την εξόφλησή του, ενώ συνεχίζει να κάνει λόγο για οφειλές. Έτσι, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί πλαστογραφίας από την πλευρά του Αργεντίνου, και κάνοντας γνωστό ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Από την πλευρά μας προσκομίσαμε επίσημο έγγραφο θεωρημένο από το ΚΕΠ με το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή, στο οποίο αναφερόταν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν είχε καμία οικονομική απαίτηση από την ΠΑΕ. Πότε δεν θα καταθέταμε κάποιο έγγραφο, αν δεν ήταν γνήσιο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα καταθέσει μήνυση κατά του Ερνάν Ντα Κάμπο και που πρώην ποδοσφαιριστή του ΝΠΣ Βόλος, Σαλβαδόρ Σάντσες, για ψευδή κατάθεση.

ΥΓ: Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως όσες τρικλοποδιές κι αν προσπαθούν να μας βάλουν, δεν θα καταφέρουν να μας κλονίσουν. Συνεχίζουμε δυνατοί τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά».

Πηγή