Dimos Alonnisou Wifi
Dimos Alonnisou Wifi

Ο Δήμος Αλοννήσου προχώρησε επιτυχώς στην εγκατάσταση ασύρματου δικτύου με το Πρόγραμμα WIFI4EU, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες.
Ο Δήμος Αλοννήσου αποτελεί ένας από τους 2000+ ευρωπαϊκούς δήμους που έλαβαν το κουπόνι WIFI4EU για την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου σε σημεία της πόλης με παροχή ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο για όλους του πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου.
Τι είναι το WiFi4EU;
Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy, προχώρησε στην εγκατάσταση 15 ασύρματων σημείων σύνδεσης WIFI4EU στις παρακάτω περιοχές:
1. Δημαρχείο
2. Κέντρο Ενημέρωσης Υποβρύχιων Μουσείων
3. ΚΔΑΠ
4. ΚΕΠ Αλοννήσου
5. Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ
6. Παραδοσιακό Σπίτι
7. Π.Π. Ιατρείο Αλοννήσου
και θα υπάρξει εμπλουτισμός με νέα σημεία έως την έναρξη της νέας τουριστικής σαιζόν. O Δήμος Αλοννήσου θα συνεχίσει να παρέχει στους Δημότες, ελεύθερο δίκτυο και σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες με στόχο την αναβάθμιση και ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τοπικής οικονομίας.
Δείτε εδώ το χάρτη με τα σημεία: http://bit.ly/3ohgRO7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ