Μπέος

Εκ νέου δήμαρχος Βόλου, από την πρώτη Κυριακή και με πολύ υψηλό ποσοστό, είναι ο Αχιλλέας Μπέος, όπως καταδεικνύουν τόσο τα αποτελέσματα exit poll που διενεργήθηκε για τον Δήμο Βόλου, όσο και τα πρώτα επίσημα στοιχεία, αλλά και τα στοιχεία που φθάνουν στα επιτελεία των συνδυασμών. Έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του, έχει συγκεντρωθεί από νωρίς, πολύς κόσμος, εν αναμονή των δηλώσεων του εκ νέου δημάρχου Βόλου.

 

Ειδικότερα,το ποσοστό του Αχιλλέα Μπέου αναμένεται να είναι γύρω στο 55%, ποσοστό που του δίνει απόλυτη αυτοδυναμία.

Σύμφωνα με το exit poll, η παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» καταλαμβάνει το 56%, ενώ ο συνδυασμός της Νάνσυς Καπούλα 16%. Ο Ιάσονας Αποστολάκης παίρνει 12%, ο Απόστολος Παπαδούλής 10% και ο Απόστολος Ριζόπουλος 6%.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του Αχιλλέα Μπέου εξάλλου, που προέρχονται από τους εκλογικούς του αντιπροσώπους, σε 72 από τα 226 συνολικά εκλογικά τμήματα, ο Αχιλλέας Μπέος καταλαμβάνει το 57,6%, η Νάνσυ Καπούλα το 14,5%, ο Ιάσονας Αποστολάκης το 12,9%, ο Απόστολος Παπαδούλης το 8,9% και ο Απόστολος Ριζόπουλος το 6,1 %.

Η άνετη επικράτηση του Αχιλλέα Μπέου, η οποία διαφάνηκε μάλιστα, από πολύ νωρίς, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε κατήφεια στα εκλογικά επιτελεία των άλλων συνδυασμών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος Έξυπνη Πόλη» τόνισε ότι, μέσα από το δημοτικό συμβούλιο Βόλου πλέον, θα συνεχίσουν να εργάζονται με ήθος και πολιτισμό, όπως έπραξαν καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ