Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου

Στο Νοσοκομείο Βόλου βρέθηκε την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου. Συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Γιάννη Ντόκο, τον Υποδιοικητή κ. Σταύρο Μπαμπούνη και τη Διευθυντήρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Κατερίνα Χαρανά, όπου συζήτησε μαζί τους την πορεία της πανδημίας και του εμβολιασμού.

Ενημερώθηκε πως ο αριθμός των νοσηλευομένων με κορωνοϊό είναι σταθερά μειούμενος τις τελευταίες εβδομάδες, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο εκείνο που διαπιστώθηκε είναι πως η πανδημία είναι ακόμη παρούσα και πρέπει όλοι να συνεχίσουν να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα, αλλά και να δείχνουν εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό.

Μάλιστα, το Νοσοκομείο Βόλου κατέγραψε από τους χαμηλότερους δείκτες θνητότητας στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια, στο σύνολο των αρρώστων, που νοσηλεύτηκαν από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, στις Κλινικές κορωνοϊού, τους θαλάμους αρνητικής πίεσης και τη ΜΕΘ Covid,  με ποσοστό 8,5%.

Ο Βουλευτής με τη συνοδεία της Διοίκησης  επισκέφθηκε το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου, όπου συνομίλησε με τους υγειονομικούς αλλά και τους συμπολίτες που προσέρχονταν  να εμβολιαστούν. Ενημερώθηκε πως ο αριθμός των συμπολιτών που εμβολιάζεται αυξάνεται διαρκώς, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον και για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και στο Αχιλλοπούλειο. Ο κ. Λιούπης ξεναγήθηκε και στην ειδική εμβολιαστική πτέρυγα για παιδιά και εντυπωσιάστηκε από τον ωραίο και φιλικό προς τα παιδιά,  χώρο που δημιουργήθηκε.  Επεσήμανε  δε, ότι το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου είναι το  δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα, μετά από αυτό του Αμαρουσίου.

Έπειτα, επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία αλλά και Κλινικές του Νοσοκομείου. Αντάλλαξε ευχές με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το διοικητικό και λοιπό προσωπικό. Στην επίσκεψή του ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε όλους τους υγειονομικούς για την προσφορά τους όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, μια προσπάθεια που συνεχίζεται αδιάκοπα μέχρι σήμερα.

Ευχήθηκε σε όλους, Διοίκηση και προσωπικό καλή χρονιά, καλή δύναμη, υγεία και αισιοδοξία.

Πηγή