Η Εύα Ζαμπάκα υπεύθυνη ακαδημιών του Τοξότη

Η διοίκηση του Α.Ο. ΤΟΞΟΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΕΥΑ ΖΑΜΠΑΚΑ στην θέση της υπευθύνου ακαδημίας.Η Εύα βρίσκεται κοντά στην ομάδα εδώ και αρκετό καιρό και τα πρώτα δείγματα της δουλειάς της είναι ήδη εμφανή. Άλλωστε άτομα όπως η Εύα πρέπει να βρίσκονται κοντά στο ποδόσφαιρο τόσο λόγω της εμπειρίας της στο χώρο του ποδοσφαίρου όσο και των επαγγελματικών εμπειριών που διαθέτει αλλά και των φρέσκων ιδεών που χρειάζεται ο χώρος.
Η Εύα ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο το 2004 όταν και δημιουργήθηκε η πρώτη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα στη Μαγνησία, που δεν είναι άλλη από τον ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004. Αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα περίπου 5 αγωνιστικές σεζόν έχοντας συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα της ομάδας τόσο στη Β’ όσο και στην Α’ Εθνική με πολύ καλές μάλιστα εμφανίσεις. Στη συνέχεια απουσίασε από το χώρο του ποδοσφαίρου για επαγγελματικούς λόγους, αφού ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση και έπρεπε να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στην εργασία της. Τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε στο ποδόσφαιρο σαν παίκτρια του Μαγνησιακού με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε 3 χρόνια.
Αφου λοιπόν κρέμασε τα παπούτσια της έμεινε ενεργή στο χώρο σαν προπονήτρια στην ακαδημια του ΒΟΛΟΥ 2004 όντας κάτοχος διπλώματος UEFA C και στη συνέχεια προπονήτρια και project manager στο δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού στην περιοχή της μαγνησίας.
Καλωσορίζουμε την ΕΥΑ ΖΑΜΠΑΚΑ στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

Πηγή