Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», στα δύο σπίτια της στο Νομό Μαγνησίας, σε Διμήνι και Άνω Βόλο, επισκέφθηκε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Όπως ενημερώνει σε σχετικό δελτίο Τύπου, την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου, «μέλη της διοίκησης, του τεχνικού τιμ, των στελεχών και του ρόστερ της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις δομές από τους παιδαγωγούς του οργανισμού, να γνωρίσουν τα παιδιά και να διασκεδάσουν μαζί τους, πραγματοποιώντας, από κοινού, διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Στο τέλος της επίσκεψής μας, γνωστοποιήσαμε την πρόθεσή μας για την έναρξη μίας πολυεπίπεδης συνεργασίας, ανάμεσα στην ομάδα μας και τον οργανισμό, της οποίας οι λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια της “Κιβωτού του Κόσμου” στο Βόλο, κ. Εύα Καραβοσιάνη, όλους τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στις δομές, καθώς και κάθε παιδί ξεχωριστά για τη θερμή τους φιλοξενία. Η Νίκη Βόλου, πιστή στις αξίες και τα ιδανικά της, δεσμεύεται πως θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του οργανισμού, βάζοντας κι εκείνη ένα “λιθαράκι” στη μεγάλη και δύσκολη προσπάθειά τους, για το καλό των παιδιών.

Πηγή