«Η σύζυγος του οφθαλμίατρου δεν ξέρει τίποτα για την αιματηρή επίθεση»

Η σύζυγος του 68χρονου οφθαλμίατρου, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του, εικαστικό και πρώην μοντέλο, το μεσημέρι της Πέμπτης (11.11.2021) στο Χαλάνδρι, δεν έχει ακόμα ενημερωθεί για το αιματηρό περιστατικό!

Σύμφωνα με όσα είπε στο newsit.gr ο δικηγόρος του γιατρού, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, “η γυναίκα του δεν ξέρει τίποτα γιατί είναι στην Ελβετία που είναι η κόρη του. Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει. Η κόρη του εργάζεται στην Ελβετία και είχε πάει να την δει η γυναίκα του. Δεν ξέρει ότι ο άντρας της ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση. Τώρα δεν έχω κάποιο νεότερο. Το μικρό το κοριτσάκι υποθέτω ότι ήταν με την γυναίκα που το προσέχει”.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του οφθλαμίατρου, ο κ. Αλεξανδράκης ανέφερε πως “μίλησα με τον γιατρό στις 17.45. Έφαγε δύο σφαίρες και μου είπε ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή”.

Στιγμές τρόμου
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι, την ώρα μάλιστα που σχόλαγαν παιδιά από το δημοτικό σχολείο της περιοχής. Στο άκουσμα των πυροβολισμών επικράτησε πανικός, με τραγική πρωταγωνίστρια την 12χρονη κόρη του γνωστού οφθαλμίατρου, η οποία είδε τον πατέρα της να πέφτει αιμόφυρτος στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένουν.

Η εικαστικός είχε παράνομη σχέση με τον 68χρονο οφθαλμίατρο, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, που σήμερα είναι 12 ετών. Πολλές φορές, διεκδίκησε μάταια την επιμέλεια του παιδιού της. Μέχρι που άρχισαν οι απειλές σε βάρος του 68χρονου και της συζύγου του, τις οποίες τελικά έκανε πράξη…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, newsit.gr

Πηγή