«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα την σπάσει»

Ανακοίνωση – καταγγελία του ΚΚΕ (μ-λ)

Η οργάνωση Βόλου του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει «την απόπειρα διάλυσης από το λιμενικό της συγκέντρωσης εκπροσώπων σωματείων το Σάββατο 7/11 στην παραλία καθώς και την προσαγωγή συνδικαλιστών και στελεχών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ με την κατηγορία της απείθειας γιατί δεν δέχθηκαν να διαλύσουν την συγκέντρωση.
Η κυβέρνηση της ΝΔ και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί ( αστυνομία , ΜΑΤ, λιμενικό κ.α) στοχεύουν να μετατρέψουν την καραντίνα σε σιωπητήριο των αγώνων , των κινητοποιήσεων και των διεκδικήσεων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας. Την ίδια ώρα που τα νοσοκομεία και οι υγειονομικοί καταρρέουν και ο κόσμος πληρώνει από την τσέπη του για τα μέσα προφύλαξης και τα τεστ. Την ίδια ώρα που η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζόμενων κλιμακώνεται με την προώθηση νέων αντεργατικών νόμων. Την ίδια ώρα που χαρίζονται στο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο εκατοντάδες εκατομμύρια με άμεσο και έμμεσο τρόπο.
Για τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία η προφύλαξη της υγείας και της ζωής του από τον κορονοϊό είναι ζήτημα διεκδίκησης και πάλης και αυτή δεν μπορεί να γίνει κλεισμένος στο σπίτι και φιμωμένος. Με μέτρα αυτοπροστασίας αλλά μαζικά και μαχητικά διεκδικούμε και παλεύουμε για το δικαίωμα στην ζωή και την δουλειά. Ενάντια στην αστυνομοκρατία και τις απαγορεύσεις».

Πηγή