Greek Travel Show 2018

Την συμμετοχή της στην έκθεση «Greek Travel Show 2018» που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO, από 4 έως 6 Μαΐου στο Διεθνές  Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο «Helexpo Maroussi» ανακοίνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας καλώντας τους επαγγελματίες του τουρισμού για συμμετοχή.

Σχετικά με την τουριστική έκθεση  «Greek Travel Show 2018» δόθηκε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας όπου τονίστηκε ότι η έκθεση προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και όλους τους ελληνικούς προορισμούς σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό και να βοηθήσει τους Έλληνες δυνητικούς ταξιδιώτες να σχεδιάσουν τις διακοπές τους γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές.

Στη συνάντηση που ακολούθησε μετά τη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των ξενοδόχων, ενοικιαζόμενων δωματίων, εναλλακτικών μορφών τουρισμού και καταστημάτων  υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Σχετικά με την έκθεση μίλησαν ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού  Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας, ο εκπρόσωπος της ΔΕΘ – HELEXPO Τάσος Γούσιος, η πρόεδρος των ξενοδόχων Λάρισας Ειρήνη Παπαϊωάννου, οι οποίοι είπαν:

 Γιάννης  Μπουτίνας (αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας ) : «Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι να κάνουμε ένα κάλεσμα προς όλες τις επιχειρήσεις της περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε να είναι μαζί μας στην έκθεση που απευθύνεται καθαρά στο ελληνικό κοινό, να επισκεφθεί την περιοχή μας. Εμείς ως περιφέρεια Θεσσαλίας δίνουμε το βήμα στις επιχειρήσεις μας να προβάλουν, να αναδείξουν τις ομορφιές της περιοχής. Παράλληλα σχεδιάζουμε δράσεις με τους συλλόγους υγειονομικού ενδιαφέροντος, εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ενοικιαζόμενων δωματίων καθώς  και τις ενώσεις ξενοδόχων για να έχουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία».

Τάσος Γούσιος (εκπρόσωπος ΔΕΘ- HELEXPO): «Πρόκειται για μια καθαρά καταναλωτική  έκθεση, που σημαίνει ότι ο κόσμος που θα έρθει, θέλει να αγοράσει τις διακοπές του για το ερχόμενο  καλοκαίρι. Τα περσινά στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι 9.200 άτομα, πέρασαν από την έκθεση. Η προβολή που θα γίνει φέτος περιλαμβάνει τηλεόραση, ραδιόφωνα, περιοδικά, εφημερίδες  και μια μεγάλη προβολή στα κοινωνικά δίκτυα. Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.  Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων θα δοθεί η δυνατότητα στους τουριστικούς φορείς , να αναπτύξουν μια πληθώρα ενημερωτικών πολιτιστικών και γαστρονομικών εκδηλώσεων, προκειμένου  να γίνουν πιο ελκυστικοί στους λάτρεις των ελληνικών διακοπών».

Ειρήνη Παπαϊωάννου (πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας): « Η έκθεση αυτή δίνει τη δυνατότητα να επανακάμψει τον έλληνα τουρίστα και να του θυμίσει ότι υπάρχει περιοχή του νομού μας η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και για το καλοκαίρι καθώς επίσης και για την πόλη της Λάρισας. Οι δράσεις αυτές έχουν να κάνουν με τον Πηνειό οι οποίες γίνονται συνήθως στις αρχές του καλοκαιριού. Οπότε είναι μια ωραία ευκαιρία να λάβουμε μέρος και να ενισχύσουμε την θέση της περιφέρειας Θεσσαλίας σε αυτήν την συμμετοχή της στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα».

Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν ακόμη ο κ. Ηλίας Ευσταθίου πρόεδρος της Πανλαρισαϊκής Ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, η κα Ειρήνη Παπαιωάννου πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας, ο κ. Δημήτρης Χαραλαμπίδης Επιχειρηματίας τουριστικών δραστηριοτήτων στη Λίμνη Πλαστήρα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης νομού Λάρισας Γιάννης Μπιώτης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρος Ευσταθίου και η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου κα Μαίρη Διαμάντη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ