Νέα μηνύματα του αρνητή δικηγόρου με την 54χρονη που κατέληξε

Νέα μηνύματα του αντιεμβολιαστή δικηγόρου με την 54χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο και κατέληξε, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Εισαγγελέας έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστώσει αν απέτρεπε ή εμπόδιζε τη διασωλήνωση της ασθενούς που ήταν αρνήτρια.

Η υπόθεση βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ALPHA, ερευνάται αν υπάρχουν άτομα εκτός νοσοκομείου που απέτρεψαν ή εμπόδισαν την έγκαιρη διασωλήνωση της 54χρονης γυναίκας. Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καθώς είναι δικηγόρος και έχει ειδική δωσιδικία.

Ο Alpha φέρνει στο «φως» νέα μηνύματα που αντάλλαξε ο δικηγόρος με την 54χρονη. Ο δικηγόρος κάνει ερωτήσεις στην άτυχη γυναίκα και εκφράζει την άποψή του για το περιστατικό λες και είναι γιατρός.

54χρονη: Έχει πέσει το οξυγόνο μου στο 84.

Δικηγόρος: Το βλέπεις εσύ ή σου το λένε;

54χρονη: Βλέπω το μόνιτορ.

Οι γιατροί της δίνουν διπλό οξυγόνο και η ασθενής επικοινωνεί ξανά με τον δικηγόρο, ο οποίος της κάνει ερωτήσεις και εκφράζει την άποψή του για το περιστατικό λες και είναι γιατρός.

54χρονη: Αναπνέω καλά με το οξυγόνο.

Δικηγόρος: Είσαι μπρούμυτα;

54χρονη: Στο πλάι. Τώρα 85-86. (σ.σ. επίπεδα οξυγόνου).

Δικηγόρος: Με high flow 85-86.

54χρονη: Με βάλανε μπρούμυτα και με ξαναγύρισαν.

Δικηγόρος: Θα έπρεπε να πάει παραπάνω

Πηγή