Ξανά μαζί;

Ούτε ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από την ημέρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Και όμως χτες οι δυο καλλιτέχνες βρέθηκαν ξανά μαζί. Αφορμή στάθηκε η συναυλία του Κύπριου τραγουδοποιού με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην Τεχνόπολη Αθηνών. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια όχι μόνο παρακολούθησε τη μουσική τους συνύπαρξη, αλλά στη συνέχεια επισκέφτηκε στο καμαρίνι τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία 12 χρόνια.

Η Ζέτα παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με καλούς της φίλους, ανάμεσά τους η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευρής και ο Γιώργος Δάσκαλος. Φτάνοντας μάλιστα στην Τεχνόπολη μαζί με τον ηθοποιό Γιάννη Καπελέρη, την υποδέχτηκε ο πρόεδρός της, Κωνσταντίνος Δέδες, με τον οποίο διατηρεί επίσης φιλική σχέση.

«Πριν ο Μιχάλης βγει στη σκηνή, πήγε στο καμαρίνι του για να τον χαιρετήσει και του ευχηθεί καλή επιτυχία» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Ήταν φανερά ευδιάθετη».

Αμέσως μετά το τέλος της πετυχημένης συναυλίας, η Ζέτα που δεν έδειξε ούτε στιγμή να ενοχλείται από την παρουσία του φωτογραφικού φακού, έσπευσε να συγχαρεί τους δύο καλλιτέχνες, και όχι μόνο συνομίλησε με τον Μιχάλη σε αλλά έσπευσαν να βγάλουν και selfie φωτογραφίες με όλη την παρέα τους.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν μάλιστα και ο διευθυντής της Heaven Music, Σπύρος Σταμούλης (και οι δυο τραγουδιστές ανήκουν στη δισκογραφική εταρεία του ομίλου ΑΝΤ1) και η γενική διευθύντρια του ΑΝΤ1 TV, Στέλλα Λίτου- η Ζέτα έχει για άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Όσο για την «επανασύνδεσή της τελευταίας με τον πρώην αγαπημένο της, σύμφωνα με το περιβάλλον τους, τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά. Εξάλλου, όπως είχαν σπεύσει να τονίσουν στις αρχές της Αυγούστου που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού, «τίποτα δεν ήταν οριστικό, αφού αγαπιούνται ακόμα βαθιά και αληθινά».

Φωτογραφίες: NDP,https://www.okmag.gr/

Πηγή