Σποράδες γοητεύουν Βούλγαρους

Επίσκεψη έγκριτων Βούλγαρων δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε στα νησιά των Βορείων Σποράδων, προκειμένου να προβληθούν οι φυσικές ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, διεθνώς.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν η Αλόννησος ως αποτέλεσμα των επαφών και συνεννοήσεων του δημάρχου Αλοννήσου Πέτρου Βαφίνη, με τον προϊστάμενο του Γραφείου ΕΟΤ Βουλγαρίας, Γιώργο Σταφυλάκη.  Το group ξενάγησε στον εξωτικό παράδεισο των Β. Σποράδων, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού  Κική Αναγνώστου, ενώ πραγματοποιήθηκε εκδρομή και στο Θαλάσσιο Πάρκο. Σημαντική ήταν η συνδρομή των επαγγελματιών του νησιού στο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Δεύτερος σταθμός η  Σκιάθος, όπου  ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος» οργάνωσαν την φιλοξενία και την ξενάγηση τριών δημοσιογράφων από τη Βουλγαρία ύστερα από σχετικό αίτημα του γραφείου του ΕΟΤ Βουλγαρίας. Τα μέλη της αποστολής ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος»  Θεόδωρο Τζούμα στις παραλίες Κουκουναριές, Κρυφή Αμμος, Αγκιστρος, Ελιάς και μαγεύτηκαν από τη φυσική ομορφιά, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Κάστρο για το οποίο έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία του. Τέλος η αποστολή κατέληξε στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου και ξεναγήθηκε στο μουσείο της Μονής.

taxydromos

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ