ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ορφανοτροφείου Βόλου κ. Κωνσταντίνο Θεοδώρου είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ο Βουλευτής συνεχάρη αρχικά ον Πρόεδρο για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί το Ίδρυμα για την τοπική κοινωνία σε έναν τομέα τόσο ευαίσθητο όσο η φιλοξενία, η φροντίδα και μέριμνα παιδιών και εφήβων που προέρχονται από ιδιαίτερο οικογενειακό περιβάλλον. 

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα παιδιά που φιλοξενούνται σήμερα στο Ορφανοτροφείο Βόλου, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντική η συνεργασία του Ιδρύματος με τον Ξενώνα Αστέγων που έχει ως στόχο την ομαλή μετάβαση των παιδιών στην ενήλικη ζωή και την καλύτερη δυνατή ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ρώτησε πώς αντεπεξέρχεται το Ίδρυμα στο δύσκολο έργο του εν μέσω πανδημίας, με τον Πρόεδρο να αναφέρει πως ενώ τα έσοδά του από ιδιωτικές πρωτοβουλίες και δωρεές μειώθηκαν σημαντικά, τα πάγια έξοδα παρέμειναν τα ίδια. Την ίδια ώρα η Πολιτεία δεν έχει λάβει καμία  πρωτοβουλία για να ενισχύσει και να διευκολύνει οικονομικά το Ορφανοτροφείο.

 «Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το Ορφανοτροφείο Βόλου είχε μπει σε καθεστώς ρύθμισης των οφειλών του για να διευκολυνθεί οικονομικά και να μπορέσει να συνεχίσει αποτελεσματικά το έργο του», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής και κάλεσε την Πολιτεία να στηρίξει επιτέλους έμπρακτα και αποτελεσματικά τους Συλλόγους και τα Ιδρύματα που η δραστηριότητά τους αφήνει τόσο ενεργό κοινωνικό αποτύπωμα.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Βόλου για την ενημέρωση και τη γόνιμη συζήτηση που είχαν και δήλωσε ότι παραμένει με κάθε τρόπο και μέσο αρωγός στην επίτευξη των σκοπών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ