Σβιντέρσκι: «Ήμουν άτυχος για λίγα εκατοστά, παίξαμε με άγρια διάθεση»

Βασικός και… άτυχος ήταν ο Κάρολ Σβιντέρσκι χθες, στο ισόπαλο 1-1 της Πολωνίας με την Ισπανία, καθώς ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στην αρχική 11άδα της χώρας του ενώ είχε και δοκάρι!
«Σίγουρα ήμουν άτυχος εκεί, για λίγα εκατοστά, χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε. Έτσι είναι η μπάλα μερικές φορές. Ελπίζω να χαρούμε στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε μετά το παιχνίδι της Σεβίλλης ο Σβιντέρσκι στο «TVP Sport» για την… επίμαχη φάση.
«Είχαμε μεγάλο κίνητρο όλη την ώρα και είχαμε αρκετά θετική διάθεση ενόψει του αγώνα. Είπαμε και κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Υποφέραμε σε αυτό το παιχνίδι. Υπήρχαν στιγμές που αμυνθήκαμε πολύ χαμηλά, αλλά ήμασταν μαζί, συμπαγείς, παίξαμε με άγρια διάθεση, και απειλούσαμε με γρήγορες αντεπιθέσεις ή και στατικές φάσεις», σχολίασε μιλώντας για την απόδοση της Πολωνίας.
Και πρόσθεσε: «Για την ακρίβεια, νομίζω είχαμε τις καλύτερες στιγμές μας στο πρώτο ημίχρονο, γιατί θυμάμαι και μια που είχα πριν το δοκάρι, που έπρεπε να την τελειώσω με οτιδήποτε… εκτός από το πόδι μου, και η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα. Αργότερα, ο Ρόμπερτ πήρε την επαναφορά από το σουτ μου. Είχαμε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις και γενικότερα η αίσθηση ήταν συνεχώς θετική. Είναι καλό που πήραμε την ισοπαλία».

Πηγή