Στο χειρουργείο ο νεαρός που παρασύρθηκε από μπουλντόζα σε κορωνοπάρτι

Ακραίο περιστατικό σε κορονοπάρτι στο ΑΠΘ. Στο χειρουργείο ο νεαρός που χτυπήθηκε από τη μπουλτόζα που οδηγούσαν φίλοι του…

Καλά στην υγεία του φαίνεται να είναι ο 23χρονος νεαρός, που παρασύρθηκε από μπουλντόζα που οδηγούσαν οι φίλοι του, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, σε πάρτι που ήταν σε εξέλιξη για ακόμη ένα Σάββατο, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, ο 23χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει, καθώς εκ θαύματος έχει ξεπεράσει τελείως τον κίνδυνο και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες (13-06-2021) συνελήφθη ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα, ωστόσο λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται πως, οι φοιτητές -και μη- που παρευρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο πάρτι στο ΑΠΘ, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό περιστατικό, όπου μία παρέα αγοριών υπό την επήρεια αλκοόλ άναψαν την μηχανή της μπουλντόζας, η οποία βρισκόταν στο σημείο λόγω των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο πανεπιστήμιο, και παρέσυραν τον νεαρό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Πηγή