Συνάντηση της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη με τους φορείς του τουρισμού της Σκιάθου

Συζήτησαν θέματα ανάπτυξης και βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του κλάδου του και στήριξης τους

Θέματα ανάπτυξης και βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του κλάδου του και στήριξης που μπορεί να προσφέρει το Υπουργείο Τουρισμού, στους εργαζόμενους αλλά και στους εργοδότες των τουριστικών επιχειρήσεων, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, με εκπροσώπους των φορέων του τουρισμού της Σκιάθου. Η υφυπουργός που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Σκιάθο με αφορμή το συνέδριο των Ιταλών τουριστικών πρακτόρων που διεξάγεται στο νησί του Παπαδιαμάντη, εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την αισιοδοξία της για την ένταξη της Ελλάδας στην «πράσινη» λίστα της Μ.Βρετανίας στην επόμενη αναθεώρηση. Όπως αναφέρεται σε σχετικό Δελτίο Τύπου:

Στο Skiathos Palace βρέθηκε σήμερα το πρωί, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, συζητώντας με τους άμεσα εμπλεκόμενους με τον τουρισμό τοπικούς φορείς, τους προβληματισμούς που επικρατούν για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν, εξαιτίας της Μ. Βρετανίας.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αλέξανδρος Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Ομίλου Δερβένη Άρης Δερβένης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου Μανώλης Κανταράκης και η Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Ράνια Διολέτα. Οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι των φορέων, αντιπροσωπεύοντας το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρηματιών του τουρισμού της Σκιάθου, συζήτησαν με την κα. Ζαχαράκη, θέματα ανάπτυξης και βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του κλάδου και στήριξης που μπορεί να προσφέρει το Υπουργείο Τουρισμού, στους εργαζόμενους αλλά και στους εργοδότες των τουριστικών επιχειρήσεων.
Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, εξέφρασε την αισιοδοξία και την ελπίδα της, για την φετινή τουριστική σεζόν που διανύουμε και την αναμονή για την επόμενη αναθεώρηση που θα κάνει η βρετανική κυβέρνηση.
Η κα. Ζαχαράκη δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους εκπροσώπους των φορέων, ότι το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού βραβεύτηκε φέτος για το επιτυχές άνοιγμα του τουρισμού πέρυσι.

Πηγή