Συνεχίζει στο ίδιο ποίημα ο Γιώργος Μουλάς περί εχθρικού κλίματος στη ΓΣ του Ολυμπιακού Βόλου

Για επιβεβαίωση των προβλέψεων του για τη ΓΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 κάνει λόγο σε επιστολή-ανακοίνωση ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, Γιώργος Μουλάς, επιμένοντας ότι υπήρχε εχθρικό κλίμα και ότι αν ήταν παρών ο ίδιος ή/και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος τότε οι εξελίξεις θα ήταν δραματικές…

Ο Γιώργος Μουλάς αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

Πριν «ο αλέκτωρ λαλήσει τρις» επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι προβλέψεις μου, που σας είχα διατυπώσει για την ομαλή διεξαγωγή της χθεσινής γενικής συνέλευσης του Ολυμπιακού.

Όπως πληροφορούμαι από δημοσιογραφικά ρεπορτάζ αλλά και από παρόντα μέλη, δεν έλειψαν, τόσο από επώνυμα στελέχη, όσο και από άτομα εντός της συνέλευσης οι ύβρεις και οι αήθεις χαρακτηρισμοί εναντίον εμού, του δημάρχου κ. Μπέου και άλλων. Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψη, ότι τόσο ο δήμαρχος, όσο και εγώ ήμασταν απόντες. Εντούτοις ορισμένοι εντελώς απρόκλητα δεν δίστασαν να μας καθυβρίσουν.

Μπορείτε να αναλογιστείτε τι θα επακολουθούσε αν ήμασταν παρόντες, όπως είχαμε την πρόθεση να κάνομε; Ίσως να υπήρχαν δραματικότερες εξελίξεις».

Ωστόσο συνεχίζει: «Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός, ότι κανείς από την διοίκηση του Ολυμπιακού δεν προσπάθησε να κατευνάσει τα πράγματα και να μην επιτρέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές εναντίον μελών της ομάδας. Ούτε μία παρατήρηση έστω για τα μάτια του κόσμου. Θα έπρεπε τέτοιου είδους ανεπίτρεπτες συμπεριφορές να καταδικαστούν πάραυτα. Διαφωνίες μεταξύ μας μπορεί να υπάρχουν, οι τραμπουκισμοί και οι προπηλακισμοί δεν έχουν θέση και δεν τιμούν το ήθος και την ένδοξη  ιστορία του συλλόγου».

Όσον αφορά ωστόσο το δεύτερο κομμάτι της επιστολής-ανακοίνωσης, το «Magnesiasports» είδε και τον πρόεδρο του ΑΣ, Νίκο Τσεκούρα και τον πρόεδρο της ΓΣ, Ζάκο Σαχίνη και άλλα μέλη του ΔΣ να παρεμβαίνουν άμεσα και αποτελεσματικά όποτε χρειάστηκε προκειμένου να μην υπάρξουν συνθήματα ή ύβρεις με αναφορές στον κ. Μουλά ή/και στον Αχιλλέα Μπέο.

Πηγή