Την υποψηφιότητα Ν. Ανδρουλάκη στηρίζουν πρώην και νυν Γραμματείς Ν.Ε

Εξηγούν τους λόγους σε κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα

Την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη στηρίζουν έξι πρώην Γραμματείς Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και 15 Γραμματείς του ΠΑΣΟΚ των υπόλοιπων Θεσσαλικών Νομών.
Όπως αναφέρουν σε σχετικό κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα, «έχοντας διατελέσει εκλεγμένοι Γραμματείς Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ, στους 4 Νομούς της Θεσσαλίας, αναγνωρίζουμε ότι η επικείμενη εσωκομματική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ, δεν αφορά μόνο το πρόσωπο του επόμενου αρχηγού αλλά το ίδιο το μέλλον του Κινήματος και της Παράταξης, και δηλώνουμε παρόντες στην πολιτική, οργανωτική, και στελεχιακή της ανανέωση που αυτή σηματοδοτεί».
Σύμφωνα με τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, η επιλογή που καλούμαστε να κάνουμε στις 5 Δεκεμβρίου θα καθορίσει όχι μόνο τη συνέχειά της αλλά και αυτή την πορεία της χώρας.
Η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη της σοσιαλδημοκρατίας πρέπει να αποκτήσει και πάλι τον κυρίαρχο ρόλο στην πολιτική σκηνή.
Αυτό σημαίνει ξεκάθαρη πολιτική και ιδεολογική αναφορά, ξεκάθαρη προοπτική, δημοκρατική οργανωτική συγκρότηση, ενότητα στη δράση και επανασύνδεση με τα κοινωνικά στρώματα που πάντοτε εξέφραζε.
Με λίγα λόγια σημαίνει ένα διαφορετικό μοντέλο σκέψης, οργάνωσης και δράσης που έχει σαν προϋπόθεση την ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες, σε πρακτικές.
Το μέλλον είναι εδώ και μας προκαλεί να το αντιμετωπίσουμε μακριά από λογικές εσωτερικού διχασμού που μας μίκρυναν και μας ταπείνωσαν.

«Η στήριξή μας στον Νίκο Ανδρουλάκη είναι μια επιλογή που απαντά στα παραπάνω.
Μια επιλογή προοδευτική, ενωτική, μια επιλογή προοπτικής, που πιστεύουμε ότι εκφράζει όλους όσους μείναμε στα δύσκολα στο ΠΑΣΟΚ, που δεν ακολουθήσαμε άλλες διαδρομές, που δεν φοβηθήκαμε τις αντιξοότητες.
Μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμα της αείμνηστης Προέδρου μας για ένα δυνατό, ενωμένο και πρωτοπόρο κίνημα, που θα βρεθεί και πάλι δίπλα στο δοκιμαζόμενο λαό μας.
Δηλώνουμε παρόντες στο προσκλητήριο της αναγέννησης της παράταξης και καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες να δώσουν μαζικό παρών στη διαδικασία εκλογής του νέου μας προέδρου.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Νίκο Ανδρουλάκη.
Μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά, κοιτώντας μπροστά», καταλήγει η δήλωση στήριξης του κ. Ανδρουλάκη.

Τη δήλωση υπογράφουν:

Οι Γραμματείς Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Μαγνησίας
Φοινικόπουλος Απόστολος, Μακρόπουλος Θανάσης , Φώτης Γιώργος
Νούσης Λάμπρος, Γίτση Μαρία , Σακκόπουλος Γιάννης

Οι Γραμματείς Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Λάρισας
Παπανικολάου Νικηφόρος, Στραβέλας Μιχάλης, Χατζής Γιώργος
Γιαννούλας Ευάγγελος

Οι Γραμματείς Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Τρικάλων
Πατραμάνης Στέφανος, Λάππας Χρήστος, Μανούρας Αχιλλέας
Παπαχρήστος Σωτήρης, Τριγώνης Γιάννης

Οι Γραμματείς Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Καρδίτσας
Νοτόπουλος Ευάγγελος, Τσουκνίδας Ευάγγελος, Δημακόπουλος Χρήστος

Οι Γραμματείς Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλίας
Κουτσομάρκος Γρηγόρης, Σάββας-Γκαντάκας Κώστας, Οικονόμου Αντώνης

Πηγή