«Χάθηκε άδικα από μια βροχή»

Ένας χρόνος έχει περάσει από τον τραγικό χαμό της άτυχης φαρμακοποιού που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στο Μουζάκι από τα ορμητικά νερά, κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας του Ιανού.

Στο δωμάτιο της Ευδοκίας Πλακιά, ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει. Όλα τα πράγματά της είναι ακριβώς όπως τα άφησε εκείνο το πρωί που έφυγε για την δουλειά της.

8 22 750x430 1

«Κάθε μέρα αισθάνομαι την απουσία της, πιο μεγάλη όσο περνάει ο καιρός. Μου λείπουν οι φωνές της, οι χαρές της, στα πάντα» περιγράφει η μητέρα της. «Μπήκε στον δρόμο που είχε ήδη καταστραφεί, δεν υπήρχε οδόστρωμα. Άνοιξε η γη και την κατάπιε. Γιατί δεν έφραζαν τον δρόμο; Γνώριζαν από πολύ νωρίς. Γιατί δεν μας ειδοποιήσαν ότι γίνεται καταστροφή στο ποτάμι;» διερωτάται η μητέρα της αδικοχαμένης 43χρονης η οποία έχει καταθέσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου.

«Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι γιατί φταίνε και όχι μόνο δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους αλλά προσπαθεί ο ένας να ρίξει τις ευθύνες στον άλλον. Χάθηκε τόσο άδικα μια ανθρώπινη ζωή χωρίς λόγο, με μια βροχή» λέει στο Tlive με δάκρυα στα μάτια.

Εννέα μήνες μετά τον χαμό της 43χρονης έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της. Δεν άντεχε να ζει χωρίς την Ευδοκία του, περιγράφει η χαροκαμένη μητέρα της φαρμακοποιού.

Πηγή