. Τριαντόπουλος Επίσκεψη Κεραμίδι Καμάρι, Κανάλια Στεφανοβίκειο (2)

Το Κεραμίδι, το Καμάρι, τα Κανάλια και το Στεφανοβίκειο επισκέφθηκε ο Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία, το Σάββατο 29 Ιουνίου. Στο Κεραμίδι και στο Καμάρι, τόπους καταγωγής της γιαγιάς του, ο κ. Τριαντόπουλος έγινε ευπρόσδεκτος με ενθουσιασμό από τους κατοίκους τους οποίους γνωρίζει από παλιά, μιας και το χωρίο αποτέλεσε τόπο διαμονής του κατά τα παιδικά του χρόνια. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν, το ενδιαφέρον μονοπώλησαν τα ζητήματα της τοπικής οικονομίας, αναφορικά με την κτηνοτροφία και την αγροτική παραγωγή, δύο πυλώνες της παραγωγικής διαδικασίας του τόπου. Από τη συζήτηση παράλληλα δεν έλειψε και το θέμα του τουρισμού, ενός κλάδου που μπορεί να παρουσιάσει μεγάλη ανάπτυξη, τονώνοντας την τοπική οικονομία.

. Τριαντόπουλος Επίσκεψη Κεραμίδι Καμάρι, Κανάλια Στεφανοβίκειο (1). Τριαντόπουλος Επίσκεψη Κεραμίδι Καμάρι, Κανάλια Στεφανοβίκειο (2). Τριαντόπουλος Επίσκεψη Κεραμίδι Καμάρι, Κανάλια Στεφανοβίκειο (3)

Στα Κανάλια και στο Στεφανοβίκειο, ο υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με τους πολίτες συζητώντας μαζί τους για ζητήματα της καθημερινότητας, τις προοπτικές ανάπτυξης της πρωτογενούς παραγωγής, αλλά κι εκείνες που μπορούν να προκύψουν από τη βέλτιστη αξιοποίηση της λίμνης Κάρλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ