4 (2)

Επίσκεψη στο Βελεστίνο πραγματοποίησε την Πέμπτη 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Τριαντόπουλος. Ο κ. Τριαντόπουλος επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου και είχε συνάντηση με το Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Νασίκα και τον Αντιδήμαρχο, κ. Νίκο Πρίντζο. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν, μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στην οικονομία της περιοχής η οποία κατά κύριο λόγο εξαρτάται από τη γεωργική παραγωγή και την κτηνοτροφία αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία. Ο κ. Τριαντόπουλος, μεταξύ άλλων επεσήμανε αναφορικά με τα παραπάνω πως «[…] οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανό τον αγροτοδιατροφικό τομέα απέναντι σε τεράστιες δυσκολίες. Υψηλοί φόροι, έλλειψη χρηματοδότησης, υπερβολικό κόστος παραγωγής και έλλειψη πρόσβασης στις διεθνείς αγορές. Τους στηρίζουμε και  ενθαρρύνονουμε τη δημιουργία νέων συνεργατικών σχημάτων και με πρόσθετη βοήθεια από το κράτος για υψηλότερη παραγωγικότητα και καταπολέμηση του αθέμιτου ανταγωνισμού των παρανόμων ελληνοποιήσεων […]».

Στη συνέχεια ο κ. Τριαντόπουλος επισκέφθηκε την αγορά και τα καταστήματα του Βελεστίνου, όπου συνομίλησε με πολίτες, συζητώντας τα προβλήματα τους, καθώς και για την πολιτική αλλαγή που έρχεται, με τις εκλογών της 7ης Ιουλίου να πλησιάζουν. Παράλληλα, επισκέφθηκε το Αστυνομικό τμήμα Βελεστίνου, όπου συνομίλησε με το διοικητή, τον υποδιοικητή και τους αστυνομικούς, συζητώντας τα αιτήματα τους για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το τμήμα σε προσωπικό και σε υλικά αγαθά.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του αποτέλεσε το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, στο οποίο συναντήθηκε με τον πρόεδρο εργαζομένων και τη διευθύντρια του. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν έγινε λόγος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και σε ιατροφαρμακευτικά αγαθά. Τονίστηκε επίσης πως οι ίδιες ελλείψεις υπάρχουν και σε άλλα περιφερειακά Κέντρα υγείας της Μαγνησίας, όπως σε εκείνα της Ζαγοράς και της Αργαλαστής.

4 (1)4 (4)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ