1

Το Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, επισκέφθηκε εμπορικά καταστήματα στο κέντρο του Βόλου και συνομίλησε με επαγγελματίες, συζητώντας για τα προβλήματα και τις προοπτικές της τοπικής αγοράς. Κοινή διαπίστωση μέσα από τη συζήτηση με δεκάδες επαγγελματίες είναι ότι την τελευταία περίοδο η αγορά του Βόλου χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερα αρνητικό και υποτονικό κλίμα, το οποίο και δημιουργεί έντονες ανησυχίες.24

Σε συνέχεια της επίσκεψης στο εμπορικό κέντρο της πόλης ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και δη, με τον Πρόεδρο κ. Απόστολο Οντόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Νεκτάριο Νικολό, όπου συζητήθηκαν οι δράσεις του Συλλόγου, καθώς και μία σειρά από ζητήματα και ανησυχίες που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Ειδικότερα, συζήτησαν για την νέα, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ψηφιακή εφαρμογή για τους επισκέπτες της πόλης, η οποία και φέρνει κοντά τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας με τους επισκέπτες και την τουριστική κίνηση στο Βόλο. Επίσης, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν και μία σειρά από πρωτοβουλίες που δρομολογούνται από το δραστήριο Εμπορικό Σύλλογο Βόλου για την τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας στην πόλη, σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «[…] ο Βόλος είναι μία πόλη με σημαντική εμπορική παράδοση, αλλά και δραστηριότητα, συνιστώντας βασικό συντελεστή της τοπικής οικονομίας. Οι τάσεις και οι προοπτικές, δυστυχώς, δεν είναι ευοίωνες την τελευταία περίοδο, καθώς μία σειρά από λανθασμένες επιλογές έχουν επιδράσει αρνητικά στην καταναλωτική κίνηση στην τοπική αγορά. Είναι μία άποψη που προέκυψε τόσο μέσα από τις συζητήσεις με επαγγελματίες του κέντρου του Βόλου, όσο και μέσα από την αναλυτική συζήτηση που είχαμε με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου. Ενός Συλλόγου με σύγχρονες αντιλήψεις και έντονη διάθεση για καινοτομία και συνεργασία. Προς αυτή την κατεύθυνση, η αρωγή όλων κρίνεται απαραίτητη, ώστε να μην χάνονται ευκαιρίες ανάπτυξης και αναδιαμόρφωσης της τοπικής αγοράς και να αξιοποιηθούν όλες οι προοπτικές και δυνατότητες της περιοχής μας […]».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ