Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο «Detrop Boutique 2018»

0
14
Detrop Boutique 2018

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση για τα delicatessen τρόφιμα και ποτά «Detrop Boutique 2018», που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ ΗΕLEXPO στη Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Στην έκθεση θα λειτουργήσουν περίπτερα των 6 τ.μ. το καθένα και το κόστος θα επιμεριστεί αναλογικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, με στόχο να μειωθεί το κόστος συμμετοχής του ενδιαφερόμενου εκθέτη.

Δέκα από τα περίπτερα βρίσκονται στην περιοχή cheese & wine, κατά συνέπεια εκεί θα μπουν μόνο εκθέτες με σχετικό αντικείμενο εργασιών και έξι περίπτερα για εκθέτες με τα υπόλοιπα εκθέματα.

Για την συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018.
Σημειώνεται ότι η DETROP BOUTIQUE αποτελεί μια «deli» έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαραγωγών. Διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής «ARTOZYMA» και απευθύνεται σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, brokers, φούρνους κλπ., τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με τους οποίους κλείνονται προκαθορισμένα ραντεβού.

Περισσότερα στοιχεία για την έκθεση παρουσιάζονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://detropboutique.helexpo.gr/el.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ