Το θρίλερ του κωφού βοσκού που βρέθηκε πνιγμένος στην ίδια περιοχή με τον Μπάμπη

0
4

Μνήμες από τη δολοφονία του 33χονου κτηνοτρόφου, Βασίλη Δημαρά, στις όχθες του Εύηνου ποταμού, ξυπνάει η τραγωδία στο Μεσολόγι με θύμα τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο.

‘Ηταν Νοέμβριος του 2016, όταν ο άτυχος 33χρονος εντοπίστηκε νεκρός στον Εύηνο ποταμό. Ο θάνατος του νεαρού κτηνοτρόφου αποδόθηκε αρχικά σε πνιγμό. Ωστόσο, οι έρευνες έδωσαν, στη συνέχεια, άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Η μητέρα του εντόπισε δύο ιδιόχειρα σημειώματα του παιδιού της, που ενίσχυαν την άποψή της για εγκληματική ενέργεια. Ο άτυχος κτηνοτρόφος που ήταν κωφός, έψαχνε και ο ίδιος για χαμένο θησαυρό στην περιοχή. Εκείνη τη μοιραία νύχτα, παρασύρθηκε από κάποιους στον θάνατο.

H οικογένεια του Βασίλη Δημαρά είναι πεπεισμένη πως κάποιοι παρέσυραν τον 33χρονο σε ραντεβού θανάτου και έστησαν σκηνικό πνιγμού για να κρύψουν τα ίχνη τους.

Τα σημάδια στο σώμα και στο κεφάλι δείχνουν πως ο άτυχος άντρας χτυπήθηκε από λαβή όπλου πισώπλατα, έπεσε ημιαναίσθητος στο έδαφος και τον πέταξαν στο ποτάμι όπου ξεψύχησε.

Ο γαμπρός του θύματος, Χρήστος Καζάνας, μιλώντας στο Mega ανέφερε τα εξής:

«Ο Βασίλης δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2016. Βγήκα γιατί το ρεπορτάζ σας υποστήριξε πως η ιατροδικαστής που έκανε νεκροψία στον κουνιάδο μου είπε πως δεν ήταν χτυπημένος. Έχω όλες τις αποδείξεις πως ήταν χτυπημένος και πως ήταν εν ζωή όταν τον πέταξαν στη ποτάμι. Υπάρχει ένα χτύπημα πίσω από το αυτί, μία μελανιά. Δεν υπάρχει περίπτωση, όπως υποστήριξε ο τεχνικός μας σύμβουλος, ο νεκρός να χτυπηθεί και να μελανιάσει. Επίσης, στο τριχωτό της κεφάλης υπήρχε αίμα που είχε πήξει. Μέσα στο νερό που βρέθηκε ο Βασίλης, δεν υπήρχε περίπτωση να πήξει».

«Λίγο καιρό πριν χαθεί, μου είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε ένα μηχάνημα για λίρες γιατί είχε δει κάποιους να ψάχνουν. Αυτό που πιστεύουμε είναι πως βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή και είδε ανθρώπους που τους γνώριζε και τον έβγαλαν από την μέση. Δεν είχε κανέναν λόγο Νοέμβριο
μήνα να βγάλει τα ρούχα του, να κάνει τι; Η περιοχή που βρήκε ο Βασίλης είναι 20 λεπτά μακριά από εκεί που βρέθηκε ο Μπάμπης», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή