Τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού το Google Update του Ιανουαρίου που φέρνει νέες λειτουργίες για τους χρήστες, με το Password Manager να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Πιο συγκεκριμένα, το Google Password Manager θα σας επιτρέψει να προσθέσετε σημειώσεις στις καταχωρίσεις του κωδικού πρόσβασής σας. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή ενημέρωση, θα είναι χρήσιμη για χρήστες που έχουν πολλούς λογαριασμούς σε πολλές υπηρεσίες. Ακόμη το Πορτοφόλι Google ετοιμάζει μία οπτική αναβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση για κινητά, χωρίς όμως να υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για αυτό.

Ο σαρωτής Android QR έχει επίσης λάβει όχι ένα, αλλά πολλά νέα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα οι φωτογραφίες με κωδικούς QR μπορούν πλέον να σαρωθούν εκ νέου για πρόσβαση στο περιεχόμενο του κωδικού QR αργότερα. Ακόμη ο σαρωτής QR είναι πλέον σε θέση να ανιχνεύει έξυπνες οικιακές συσκευές με δυνατότητα Matter για γρήγορη εγκατάσταση. Τέλος ο σαρωτής υποστηρίζει πλέον τον κωδικό UPI, ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως από συστήματα πληρωμών στην Ινδία

Το Play Store ενημερώθηκε, τόσο ως υπηρεσία όσο και ως εφαρμογή. Για αρχή, το Play Protect είναι πλέον πιο έξυπνο και καλύτερα εξοπλισμένο για τον εντοπισμό κακόβουλων εφαρμογών. Το ίδιο το Play Store είναι βελτιστοποιημένο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αναμένουν ταχύτερες και αδιάλειπτες λήψεις. Φυσικά, άλλα μικρά σφάλματα έχουν επίσης κολλήσει.

Η εφαρμογή Παιχνίδια Play επίσης έχει αναθεωρηθεί, ενώ έχει λάβει συμβατότητα με υπολογιστή. Προς το παρόν, έχουν προστεθεί περισσότερες περιπτώσεις χρήσης για το προφίλ Παιχνιδιών Play, πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι περισσότερα παιχνίδια και εφαρμογές θα το έχουν ως επιλογή σύνδεσης για αποθήκευση της προόδου.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ