Το iPhone 15 Ultra φημολογείται ότι θα φτάσει με βίντεο 8K

0
23
Το IPhone 15 Ultra φημολογείται ότι θα φτάσει με βίντεο 8K

Με την αποκάλυψη και κυκλοφορία της καινούργιας σειράς iPhone 14 (εκτός του iPhone Plus που θα κυκλοφορήσει τον άλλο μήνα), ξεκίνησαν και οι φήμες για το iPhone 15. Tο LeaksApplePro, μάλιστα, μόλις δημοσίευσε μια σειρά από προβλέψεις για να μας ανοίξουν την όρεξη.

Όλα τα μοντέλα iPhone 15 αναμένεται να καταργήσουν το Lightning υπέρ του USB-C. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το USB-C θα καταστεί υποχρεωτικό στην ΕΕ μόλις λίγους μήνες αφότου κυκλοφορήσει η σειρά 15.

Ίσως έχουμε κι άλλη αναδιάταξη στη σειρά τον μοντέλων, με το μοντέλο “Pro Max” να μετονομάζεται σε “Ultra”. Οι αναλυτές Ming-Chi Kuo και Mark Gurman έχουν ήδη υπονοήσει το ίδιο. Μοιάζει λογικό αφού έτσι θα ταιριάξει με την ονοματολογία των Μ1 και Watch. Το ενδιαφέρον με το iPhone 15 Ultra είναι ότι θα έχει αποκλειστικό υλικό.

Μια από τις αποκλειστικές δυνατότητες ενδέχεται να είναι η λειτουργία εγγραφής βίντεο 8Κ. Αν και μπορεί να την υποστηρίζει και το iPhone 15 Pro. Ο Kuo λέει ακόμα ότι το Ultra θα έχει αποκλειστικά φακό περισκοπίου (6x ή 5x). Επίσης, το Ultra θα έχει βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας, διαρκώντας 3-4 ώρες περισσότερο.

Με όλες αυτές τις αποκλειστικές αναβαθμίσεις, το iPhone 15 Ultra αναμένεται να είναι ακριβότερο σε σύγκριση με το 14 Pro Max, ξεκινώντας πιθανώς από 1.200 $, αλλά – προφανώς – αυτό δεν έχει καθοριστεί ακόμα.

Όσο για την υπόλοιπη σειρά, και τα τέσσερα μοντέλα αναμένεται να υιοθετήσουν το σχέδιο Dynamic Island. Ωστόσο, τα δύο ζευγάρια θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν διαφορετικές βαθμίδες chipset, με τα μοντέλα Pro και Ultra να μετακινούνται σε ένα νέο Apple A17, ενώ το vanilla iPhone 15 και το 15 Plus πιθανότατα θα αποκτήσουν το A16.

Παράλληλα, υπήρξαν κάποιες εικασίες ότι το υλικό FaceID θα μπορούσε να μεταφερθεί κάτω από την οθόνη αφήνοντας μόνο την τρύπα διάτρησης της κάμερας επιφανειακά, αλλά θα χρειαστούν μήνες ανάπτυξης μέχρι να γίνει σαφές εάν αυτή η τεχνολογία είναι βιώσιμη αυτή τη στιγμή ή αν θα πρέπει να περιμένει άλλον έναν χρόνο.

Τέλος, είναι πολύ νωρίς για να πούμε εάν τα μοντέλα vanilla και Plus θα έχουν οθόνες υψηλού ρυθμού ανανέωσης και λειτουργίες Always On. Γενικά είναι πολύ νωρίς και αυτή η φημολογία θα ζυμωθεί πολύ τους επόμενους μήνες.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ