Το Microsoft Teams σας μεταμορφώνει σε ένα 3D avatar από τον Μάιο

0
7

Η Microsoft προσθέτει τα 3D avatars της για όλους τους χρήστες του Microsoft Teams από τον Μάιο, σύμφωνα με μια ενημέρωση στον οδικό χάρτη της Microsoft 365. Η Microsoft ανακοίνωσε αρχικά τη δυνατότητα avatars το 2021 και το δοκιμάζει ιδιωτικά τους τελευταίους μήνες.

Τα Avatar στο Microsoft Teams έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους χρήστες να αποφεύγουν να εμφανίζονται στην κάμερα κατά τη διάρκεια συσκέψεων. Εάν δεν έχετε διάθεση για βίντεο ή χρειάζεστε ένα διάλειμμα από συνεχείς κλήσεις, μπορείτε να ανταλλάξετε ένα 3D avatar που θα κάνει κίνηση με βάση μόνο τα φωνητικά σας στοιχεία — δεν χρειάζεται καθόλου κάμερα.

Η Microsoft σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει αυτά τα άβαταρ στις συναρπαστικές 3D συναντήσεις της που έχει συνεργαστεί με τη Meta για να διαθέσει σε ακουστικά VR. Η Microsoft φτιάχνει ένα πρόγραμμα-πελάτη Teams για ακουστικά Meta Quest για να επιτρέπει στους ανθρώπους να πραγματοποιούν συσκέψεις σε VR με τρισδιάστατα avatar που διαθέτουν αιωρούμενα emoji και κινούμενα σχέδια, όπως η δυνατότητα να σηκώνουν τα χέρια.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ