Το One UI 5

Την πρώτη δημόσια beta του One UI 5.0 την περιμέναμε τον Ιούλιο αλλά τελικά κυκλοφόρησε με μια καθυστέρηση. Το testing ξεκινά από τη σειρά S22 – Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra – στη Γερμανία και η έκδοση υλικολογισμικού είναι S90xBXXU2ZHV4.

Το One YI 5.0 θα φέρει ομαλότερα animations και επανασχεδιασμένο notification center. Στο Gallery θα υπάρχει πλέον ενεργοποιημένη οπτική αναγνώριση χαρακτήρων που θα επιτρέπει να αντιγράψετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης αλλά και άλλες δυνατότητες.

Oλόκληρο το changelog είναι στα γερμανικά, ωστόσο ξεχωρίσαμε τη λειτουργία Pro στην κάμερα. Μια νέα γραμμή ζουμ σας επιτρέπει να κάνετε μεγέθυνση με το ένα χέρι και Food Mode είναι ενεργοποιημένο για τον τηλεφακό. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές της Samsung έχουν ενημερωθεί – Samsung Internet, Health, Pay, Members, Galaxy Store, SmartThings και άλλες.

Η σταθερή κυκλοφορία του One UI 5.0 αναμένεται τον Οκτώβριο, πιθανότατα θα ακούσουμε περισσότερα για τη νέα έκδοση την επόμενη εβδομάδα στην εκδήλωση Galaxy Unpacked.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ