Το «soft girl» είναι η Νο1 τάση του φθινοπώρου! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να την ακολουθήσεις

0
22
Το «soft Girl» είναι η Νο1 τάση του φθινοπώρου! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να την ακολουθήσεις

Η τάση του soft girl είναι παντού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ιδιαίτερα στο TikTok) αυτές τις μέρες και προβλέπουμε ότι θα εκτιναχθεί τους επόμενους μήνες λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητάς της μεταξύ μερικών από τις μεγαλύτερες trend-setting διασημότητες.

Ήρθε η ώρα να εξοικειωθείς πλήρως με την soft girl αισθητική μιας και θα κυριαρχήσει στις τάσεις της σεζόν, οπότε τι ακριβώς περιλαμβάνει; Σκέψου χαριτωμένα crops, καρό μίνι φούστες, αφράτα πουλόβερ και ζακέτες, oversized κομμάτια, απαλά παστέλ χρώματα – ιδιαίτερα ροζ, λεβάντα και κίτρινο – και μια πληθώρα από floral και καρδιές. Τα υπερβολικά γλυκά και θηλυκά χρώματα και μοτίβα είναι απαραίτητα, όπως και τα παιχνιδιάρικα αξεσουάρ – ιδιαίτερα στα μαλλιά, όπως τα κλιπς πεταλούδας από τη δεκαετία του ’90 – και κοσμήματα. Υπάρχουν όμως ελαφρώς πιο συγκρατημένοι τρόποι να υιοθετήσουμε την τάση, κάτι που έχουν αποδείξει δύο από τις αγαπημένες μας A-listers…

Kendall Jenner

Μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε σε μια Jenner ή μια Kardashian για να ροκάρει μια αναδυόμενη τάση και η 26χρονη ιδρυτής της 818 Tequila δεν μας έχει απογοητεύσει ούτε αυτήν τη φορά. Η Kendall έχει φορέσει μια πιο wearable εκδοχή του trend, φορώντας ένα ψηλόμεσο λευκό στενό τζην και μια χαριτωμένη πορτοκαλί ζακέτα που αποκαλύπτει τους τονισμένους κοιλιακούς της. Τα αξεσουάρ ήταν επίσης σύμφωνα με την αισθητική του soft girl και περιελάμβαναν ένα ζευγάρι χαριτωμένες kitten heels λευκές γόβες με στρογγυλεμένη μύτη, μια μαύρη ζώνη, ασορτί τσάντα ώμου και γυαλιά ηλίου.

Selena Gomez

Η 30χρονη του «Only Murders in the Building» έδωσε επίσης στους θαυμαστές της μια εκδοχή της τάσης του soft girl όταν την είδαν να επιβιβάζεται σε μια βάρκα στο Ποζιτάνο της Ιταλίας με το φημολογούμενο νέο της αγόρι, τον παραγωγό ταινιών Andrea Iervolino. Η Selena φόρεσε ένα αξιολάτρευτο co-ord με την υπογραφή Donni που αποτελείται από ένα χαριτωμένο ψηλόμεσο lime σορτς και ασορτί πουλόβερ και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με τα «Lenny» mules από By Far, μια τσάντα Louis Vuitton Keepall Bandoulière 50, μαύρα γυαλιά ηλίου. και χρυσούς κρίκους σκουλαρίκια.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ