Το Techblog στα Social Media, η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας

0
16

Από τον Ιανουάριο του 2007 το Techblog έχει δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες τεχνολογίας στην Ελλάδα με φανατικό αλλά και υποψιασμένο κοινό! Εδώ και 17 χρόνια καταγράφουμε την τεχνολογική καθημερινότητα σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο με αποκλειστικά νέα και ειδήσεις τεχνολογίας και ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο για να καλύψουμε τις μεγαλύτερες Tech εκθέσεις και συνέδρια, εκεί που χτυπάει η καρδιά της τεχνολογίας.

Techblog Social Media

YouTube, 129.000 subscribers
Instagram, 29.500 followers
Techblog Fanpage, 103.000 followers
Costas Vlachakis Unboxer Fan Page, 7.500 followers
Twitter, 17.000 followers

Η ομάδα του Techblog αποτελείται από τα κορυφαία ελληνικά sites PTTL.gr για τη φωτογραφία, Autonomous.gr για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα και Game20.gr με gaming reviews.

Σε ένα κόσμο που όλα είναι paid, το Techblog ξεχωρίζει με τα πιο αξιόπιστα video reviews που μπορείς να εμπιστευτείς και αληθινές ειδήσεις τεχνολογίας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ